ΠΑΟΚ : Παίρνει αποφάσεις για τους δανεικούς

ΠΑΟΚ : Παίρνει αποφάσεις για τους δανεικούς

Με την επιστροφή του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, θα γίνει και το πρώτο ξεκαθάρισμα στην ομάδα με τους ποδοσφαιριστές που είναι να φύγει τώρα από την Τούμπα ως δανεικοί.

Ο Δικέφαλος, ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο της παρουσίας του στην Ολλανδία και η αποστολή ετοιμάζει βαλίτσες για Θεσσαλονίκη. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου με την πραγματοποίηση και του τρίτου φιλικού παιχνιδιού με τη Νόρτζελαντ έστειλε μήνυμα ότι πλέον έχει βγάλει τα συμπεράσματά του για το ποιοι θα είναι οι παίκτες στους οποίους υπολογίζει και τι περιμένει από εδώ και στο εξής. Ο Ρουμάνος τεχνικός δείχνει να έχει καταλήξει στα πρόσωπα που θα συνεχίσει μαζί τους μετά τις 8 του μηνός όταν και η προετοιμασία θα μεταφερθεί στο Όστεμπεργκ.

Ένας φεύγει… τρεις μένουν

Ας ξεκινήσουμε από τους τερματοφύλακες. Στην ομάδα υπάρχουν τέσσερις τερματοφύλακες πρώτη γραμμή, Πασχαλάκης, Ρέι, Γλύκος και Σιαμπάνη. Ο πρώτος προορίζεται για βασικός καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Για τους υπόλοιπους τρεις κανείς δε βάζει το χέρι του στο Ευαγγέλιο. Ο Γλύκος μετά από 14μήνες έκατσε και πάλι κάτω από την εστία του ΠΑΟΚ. Ωστόσο η περίπτωση του είναι δύσκολη καθώς έχει χάσει την σπιρτάδα του, ενώ στην Τούμπα δεν έχουν σκοπό να του ανανεώσουν το συμβόλαιο το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2019. Αν βρεθεί ομάδα για να παίξει ως δανεικός θα είναι η καλύτερη λύση. Τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν και για τον Ρέι με την μόνη διαφορά πως ο Αργεντινός τερματοφύλακας αν φύγει τώρα από την Τούμπα δεν θα ξανά επιστρέψει.

Οι Λεβέκ και Μιχόγιεβιτς

Στην άμυνα αυτοί που θα αποχωρήσουν είναι οι Μιχόγιεβιτς και Λεβέκ. Ο Σλοβάκος έδειξε κάποια καλά στοιχεία από το ταλέντο του, όμως χρειάζεται δουλειά και στον ΠΑΟΚ δεν θα μπορεί να τα βελτιώσει στο μέγιστο βαθμό αν δεν πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Για την περίπτωση του Γάλλου δεν χρειάζεται να αναφέρουμε και πολλά καθώς στην Τούμπα έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες για να διακοπή η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Αν θα τα καταφέρουν είναι κάτι που θα το δούμε μέχρι και το τέλος των μεταγραφών.

Τα ζόρια σε κέντρο και επίθεση

Τα δύσκολα για τον Λουτσέσκου ξεκινούν σε κέντρο και επίθεση. Ο Λουτσέσκου, μπορεί να μην έχει στην διάθεση του σέντερ φορ, όμως έχει πολλούς πλάγιους επιθετικούς. Εκεί, ο Ρουμάνος θα ζοριστεί. Με την επιστροφή του Ουάρντα στην ομάδα ο αριθμός μεγαλώνει. Κάποιοι θα φύγουν με τους Λημνιό και Λάμπρου να είναι στη σχετική λίστα και ίσως και ο Μυστακίδης.  Ενώ στο κέντρο, εφόσον αποκτηθεί χαφ, ο ΠΑΟΚ θα έχει έξι χαφ για μόλις δύο θέσεις. Τέλος, αυτός που φεύγει τώρα από τον ΠΑΟΚ είναι ο Κουλούρης που πηγαίνει στον Ατρόμητο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ