Ολυμπιακός : Σενάρια για Νεγρέδο από Τουρκία

Ολυμπιακός : Σενάρια για Νεγρέδο από Τουρκία

Στην Τουρκία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Αλβάρο Νεγρέδο που αποχωρεί από την Μπεσίκτας.

Ο Ολυμπιακός εμπλέκεται σε σενάριο σχετικά με την περίπτωση του Αλβάρο Νεγρέδο, σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα. Ο Ισπανός επιθετικός βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την Μπεσίκτας και αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο προπονητής των Τούρκων, Σενιόλ Γκιουνές, δεν έχει στα βασικά του πλάνα τον 33χρονο φορ, με τον τελευταίο να αναμένεται να αποχωρήσει από τον σύλλογο. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ajansbesiktas.com, οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στο κόλπο της απόκτησής του. Ακόμη, εμφανίστηκαν κι άλλα δημοσιεύματα από την Τουρκία για τον ποδοσφαιριστή.

Να αναφέρουμε ότι ο Νεγρέδο είναι ευρέως γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό, μιας και έχει περάσει από τις Μάντσεστερ Σίτι, Σεβίλλη, Βαλένθια και Μίντλεσμπρο στο παρελθόν. Επίσης, έχει 21 συμμετοχές με 10 γκολ με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Ο Νεγρέδο τη φετινή σεζόν έχει σημειώσει 43 συμμετοχές μετρώντας 15 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2019. Η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, καθώς το κασέ του είναι υψηλό και τα συμβόλαια που έχει υπογράψει στο παρελθόν είναι πολύ ακριβά για τα ελληνικά δεδομένα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ