ΠΑΟΚ : Θετικός ο Βιέιρα για τον Δικέφαλο

ΠΑΟΚ : Θετικός ο Βιέιρα για τον Δικέφαλο

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ούγκο Βιέιρα, που θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη, βρίσκει αρκετά ενδιαφέρουσα την πρόταση που του κατέθεσε ο ΠΑΟΚ, όπως διαβάσατε αποκλειστικά από to10.gr και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του.

Θετικός στο να έρθει στον ΠΑΟΚ είναι, σύμφωνα με πληροφορίες από to10.gr, ο Ούγκο Βιέιρα μετά την πρόταση που δέχθηκε ο εκπρόσωπος του Κάρλος Γκονσάλβες από τους Θεσσαλονικείς, όπως διαβάσατε αποκλειστικά μόνο εδώ. Ο 29χρονος Πορτογάλος επιθετικός θέλει να αποχωρήσει από την Ιαπωνία, ύστερα από επιθυμία της οικογένειας του και να επιστρέψουν στην Ευρώπη και σε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστή τη νέα χρονιά. Το συμβόλαιό του με την Γιοκοχάμα Μαρίνος λήγει σε έξι μήνες την τελευταία ημέρα του 2018 (31/12), με τους οι Ιάπωνες να μην έχουν τρελές απαιτήσεις για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Οι Γιώργος Σαββίδης και Λούμπος Μίχελ κατέθεσαν στον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή πρόταση με ετήσιες απολαβές που ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Κάρλος Γκονσάλβες, λέγεται πως ενημέρωσε την ομάδα του Ούγκο Βιέιρα, Γιοκοχάμα Μαρίνος, ώστε οι ιάπωνες να έχουν πλήρη εικόνα των οικονομικών δεδομένων της υπόθεσης. Η πλευρά του 29χρονου επιθετικού έχει στα χέρια της κι άλλες προτάσεις από ομάδες της Ευρώπης τις οποίες θα αξιολογήσει και αποφασίσει σε ποια ομάδα θα καταλήξει.

Πάντως αυτό που διεμήνυσαν στον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή είναι πως δεν θα περιμένουν για αρκετές ημέρες τον Πορτογάλο επιθετικό, καθώς επεξεργάζονται κι άλλες προτάσεις. Ο Κάρλος Γκονσάλβες, στις δεκάδες κλήσεις που δέχθηκε χθες και σήμερα από Ελλάδα το μόνο που έλεγε ήταν: «Θα μου επιτρέψετε να μην πω κάτι γι’ αυτό το θέμα. Λίγες ημέρες υπομονή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ