Άρης : Συμφώνησε με Ματίγια

Άρης : Συμφώνησε με Ματίγια

Ο Ισπανός αμυντικός χαφ συμφώνησε με τους κίτρινους για 1+1 χρόνια.

Αίσιο τέλος είχαν οι διαπραγματεύσεις του Άρη με τον Χαβιέ Ματίγια, καθώς οι δυο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και ο Ισπανός θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας για την επόμενη σεζόν, με οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο.

Ο 30χρονος αμυντικός χαφ αποτελεί προσωπική επιλογή του Πάκο Ερέρα, που γνωρίζει καλά το στυλ παιχνιδιού και εκτιμά πως είναι μια ποιοτική προσθήκη στο ρόστερ.

Ο Ματίγια είναι προϊόν των ακαδημιών της Βιγιαρεάλ, στης οποίας τη δεύτερη αλλά και την πρώτη ομάδα αγωνίστηκε στα πρώτα επαγγελματικά βήματα της καριέρας του (2007-10). Επόμενος σταθμός του ήταν η Μπέτις, με δανεισμό στη Μούρθια τη σεζόν 2012-13, όπου σημείωσε και τις καλύτερες επιδόσεις του, πετυχαίνοντας, μάλιστα, 12 γκολ.

Ένας σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο οδήγησε την Μπέτις στη λύση του συμβολαίου του τον Ιανουάριο του 2016 και στη συνέχεια έπαιξε στην Έλτσε την αγωνιστική περίοδο 2016-17.Ο υποβιβασμός της τον άφησε έξι μήνες χωρίς ομάδα και τον Ιανουάριο του 2018 φόρεσε τη φανέλα της Χιμνάστικ Ταραγόνα, από την οποία έμεινε ελεύθερος πριν αποκτηθεί από τον Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ