Τσαρνούχα : «Όλα έτοιμα για φιλοξενήσουμε τον Άρη στα Τρία Πέντε Πηγάδια»

Τσαρνούχα : «Όλα έτοιμα για φιλοξενήσουμε τον Άρη στα Τρία Πέντε Πηγάδια»

Η υπεύθυνη του Νάουσα Mountain Resort, Ιωάννα Τσαρνούχα μίλησε για τη συνεργασία με την ΠΑΕ Άρης και αναφέρθηκε στις εγκαταστάσεις που θα έχουν στη διάθεσή τους οι κίτρινοι στο προπονητικό κέντρο.

Έχοντας μείνει ήδη ιδιαιτέρως ευχαριστημένοι από τη συνεργασίας τους με τον Άρη από πέρσι, οι άνθρωποι του αθλητικού κέντρου Νάουσα Mountain Resort στα Τρία –Πέντε Πηγάδια περιμένουν ξανά τους κίτρινους από την Τετάρτη.

Η υπεύθυνη του Νάουσα Mountain Resort, Ιωάννα Τσαρνούχα φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και μίλησε για τις εγκαταστάσεις που θα έχει στη διάθεσή της η ομάδα του Πάκο Ερέρα.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yello Radio:

Αρχικά είπε: «Αύριο περιμένουμε τον Άρη με ημερομηνία αναχώρησης 16 Ιουλίου».

Για τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου είπε: Εμείς από πέρυσι που είχαμε φιλοξενήσει πάλι τον Άρη ήμασταν ευχαριστημένοι με όλους με παίκτες, με παράγοντες και με προπονητές. Ήταν όλοι άψογοι.

Φέτος περιμένουμε πάλι με χαρά τον Άρη. Στον χώρο μας έχουμε ένα μεγάλο γήπεδο που η ομάδα δεν χρειάζεται να μετακινείται θα κάνει προπονήσεις μπροστά στο γήπεδο. Έχουμε πισίνα, αποθεραπεία, γυμναστήριο πλήρως οργανωμένο, εστιατόριο φυσικά, πολύ ωραίο λόμπι καφέ για να χαλαρώνουν οι παίκτες. Το καλό είναι ότι δεν έχει μετακινήσεις και είναι ένας καταπράσινος χώρος με έλατα απέναντι, με την κορυφή του Βερμίου δίπλα.

Για τον Πάκο Ερέρα είπε: Τον γνωρίσαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Είναι πολύ καλός, θετικός είναι ικανοποιημένος απ’όσο κατάλαβα φυσικά. Μου φάνηκε πολύ συνεργάσιμος άνθρωπος.

Για τη διατροφή των παικτών είπε: Υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής. Έχουμε μιλήσει με τους υπεύθυνους. Το μενού περιλαμβάνει ζυμαρικά, κρέας πρώτο και δεύτερο πιάτο, σούπες, απ’όλα.

Για το αν θα υπάρχουν και άλλες ομάδες για προετοιμασία είπε: Στις ίδιες ημερομηνίες όχι. Μετά τον Άρη περιμένουμε και άλλες ομάδες, την Κέρκυρα, τον Ύπατο Βοιωτίας και γίνονται συζητήσεις και με άλλες ομάδες. Στην περιοχή γενικά θα έρθει και ο Ηρακλής αλλά όχι σε εμάς.

Για την ονομασία 3-5 πηγάδια είπε: Γιατί είναι στην κορυφή του Βερμίου, υπάρχουν 3 πηγές και σε ένα άλλο σημείο 5. Αυτές οι πηγές υπάρχουν και το νερό είναι το πιο γευστικό εδώ πέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ