Άρης : Εξετάζει τον Πάουλο Μασάδο του Ολυμπιακού!

Άρης : Εξετάζει τον Πάουλο Μασάδο του Ολυμπιακού!

Ο 32χρονος Πορτογάλος μέσος, οποίος αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό για μια διετία, έχει προταθεί στον Άρη.

Ο Αρης «φορτσάρει» στο μεταγραφικό «παζάρι» προκειμένου να ενισχυθεί όσο το δυνατόν καλύτερα και μία από τις πιο αξιόλογες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που εξετάζει, είναι ο Πάουλο Μασάδο. Ο 32χρονος Πορτογάλος μέσος, προτάθηκε και εξετάζεται από τον Πάκο Ερέρα και τους ανθρώπους των κίτρινων.

Αναμφίβολα μιλάμε για έναν έμπειρο και ποιοτικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού τη διετία 2012-14.

Μετά από τη θητεία του στους ερυθρόλευκους, ο Μασάδο αγωνίστηκε στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενώ νωρίτερα, φόρεσε -μεταξύ άλλων- τις φανέλες των Σεντ Ετιέν, Τουλούζ, Λεϊσόες και Πόρτο. Να σημειώσουμε οτι είχε αρχίσει την καριέρα του από τις μικρές ομάδες των «δράκων» του Οπόρτο.

Με τους Πειραιώτες πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο, ενώ τον θυμόμαστε επίσης για το χαρακτηριστικό… μουστάκι του και τον έντονο χαρακτήρα του.Δύο πρωταθλήματα όμως πανηγύρισε και ως παίκτης της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Τη φετινή σεζόν, ο Μασάδο αγωνίστηκε στην Αβες, η οποία εξασφάλισε την άνοδό της στην Primeira Liga, μόλις πρόπερσι. Μάλιστα πραγματοποίησε πολύ καλή χρονιά, οδηγώντας την στη σωτηρία (τερμάτισε στην 13η θέση σε πρωτάθλημα 18 ομάδων), αλλά και στην κατάκτηση του Κυπέλλου! Στον τελικό, η ομάδα του Μασάδο είχε επικρατήσει της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας με σκορ 2-1.

Οσο για τον ίδιο, κατά την περσινή σεζόν έγραψε 27 συμμετοχές, πέντε γκολ, και τέσσερις ασίστ και ήταν από τους κορυφαίους της πετυχημένης σεζόν της ομάδας του.
Πλέον η περίπτωσή του εξετάζεται από τους κιτρινόμαυρους και θα χρειαστεί να περιμένουμε τις προσεχείς ημέρες για το αν η υπόθεση θα προχωρήσει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ