Στη Λαμία ο Θανάσης Καραγκούνης

Στη Λαμία ο Θανάσης Καραγκούνης

Η ομάδα της Φθιώτιδας ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου μεσοεπιθετικού – Αυτή είναι η 6η μεταγραφή για τη Λαμία.

Στην Ελλάδα για λογαριασμό της Λαμίας επιστρέφει ο Θανάσης Καραγκούνης. Η ομάδα της Φθιώτιδας το βράδυ της Τρίτης ανακοίνωσε την πρόσληψη του 27χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Ολλανδία με τη φανέλα της Τσβόλε.

Η απόκτηση του Θανάση Καραγκούνη από την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, επιβεβαίωσε πλήρως το ρεπορτάζ του 10.gr, το οποίο σας είχε ενημερώσει επίσης ότι ο Ελληνας άσος θα ταξιδέψει στη Λαμία, για να συζητήσει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του έμπειρου τεχνικού.

Την περσινή σεζόν ο Καραγκούνης δεν βρισκόταν στα πλάνα του Φαν Σχιπ και αγωνίστηκε μόλις σε 2 παιχνίδια πρωταθλήματος. Παράλληλα, πραγματοποίησε και 6 συμμετοχές με τη δεύτερη ομάδα του ολλανδικού συλλόγου. Εκτός από την Τσβόλε, στο παρελθόν έπαιξε επίσης σε Φωκικό και Ατρόμητο.

Αυτή είναι η 6η φετινή μεταγραφή της Λαμίας, μετά τους Βάντερσον Σκαρντοβέλι, Ντένις Επστάιν, Ελίνι Δημούτσο, Βασίλη Πλιάτσικα και Νίκο Μελίσσα. Παράλληλα, η ομάδα της Φθιώτιδας ανανέωσε τη συνεργασία της με τους Ανέστη Αναστασιάδη, Κωνσταντίνο Μπουλούλη, Νίκο Τσούκαλο, Μάρκο Μπλάζιτς, Ιορδάνη Παπαργυρίου και Μαρκ Ασίγκμπα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαμίας:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 27χρονο μεσοεπιθετικό Θανάση Καραγκούνη. Ο Λαμιώτης ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην Ολλανδική ΠΕΚ Ζβόλε, ενώ στο  παρελθόν έχει φορέσει και τη φανέλα του Ατρόμητου Αθηνών. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ