Ολυμπιακός : Συμφώνησε με Γκιόζτεπε ο Εμενίκε

Ολυμπιακός : Συμφώνησε με Γκιόζτεπε ο Εμενίκε

Εξελίξεις για το θέμα του Νιγηριανού επιθετικού, ο οποίος τα έχει βρει με την τουρκική ομάδα.

Σε συμφωνία με τη Γκιόζτεπε, έχει έρθει ο Εμανουέλ Εμενίκε, σύμφωνα με πληροφορίες και πλέον αναμένουμε εξελίξεις. Ο 31χρονος Νιγηριανός επιθετικός δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό και έτσι συμμετείχε στις προπονήσεις των «κομμένων» των ερυθρολεύκων, αναμένοντας πρόταση προκειμένου να αποτελέσει και τυπικά παρελθόν από τους Πειραιώτες.

Έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν σε Καραμπουκσπορ και Φενέρμπαχτσε, είναι γνωστός στην Τουρκία και έτσι υπήρχε ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του από συλλόγους της χώρας.
Νωρίτερα σήμερα (Τρίτη 3/7) είχατε διαβάσει από to10.gr για ενδιαφέρον της Ανκαραγκουτσού και μιας ακόμη ομάδας, το όνομα της οποίας δεν είχε γίνει γνωστό.

Αυτή όπως αποδεικνύεται είναι η Γκιόζτεπε και πλέον μένει να φανεί αν ο Ολυμπιακός θα τον παραχωρήσει ως δανεικό ή με μεταγραφή. Όπως και να ‘χει ο Εμενίκε δεν κατάφερε να βοηθήσει καθόλου τον Ολυμπιακό στο σύντομο πέρασμά του, ενώ δεν κατάφερε να «φανεί» ούτε στη Λας Πάλμας που συνέχισε ως δανεικός πέρσι.

Πλέον φέρεται να τα έχει βρει με τη Γκιόζτεπε η οποία στην αγωνιστική περίοδο 2017-18 τερμάτισε στην 6η θέση του τουρκικού πρωταθλήματος, με 49 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ