ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Χτυπάει» Σιγκούρνταρσον ο ΠΑΟΚ (pic, vids)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Χτυπάει» Σιγκούρνταρσον ο ΠΑΟΚ (pic, vids)

Πληροφορίες του to10.gr, αναφέρουν ότι παράλληλα με την περίπτωση του Ούγκο Βιέιρα, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Ροστόφ για τον Μουντιαλικό Ισλανδό φορ, Μπγιόρν Μπέργκμαν Σιγκούρνταρσον!

Εκτός από την περίπτωση του Ούγκο Βιειρά, που βρίσκεται σε εξέλιξη, στον ΠΑΟΚ εξετάζουν πολύ σοβαρά και το όνομα ενός ακόμη επιθετικού, διεθνή με τη φανέλα της Εθνικής Ισλανδίας. Πρόκειται για τον Μπγιόρν Μπέργκμαν Σιγκούρνταρσον, που στα 27 του χρόνια αγωνίστηκε στο Μουντιάλ της Ρωσίας, ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ροστόφ.

Ο «Καρχαρίας» όπως είναι το παρατσούκλι του, αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο συνολικά 39 λεπτά, μπαίνοντας ως αλλαγή και στα τρία παιχνίδια του ομίλου, κόντρα σε Αργεντινή, Νιγηρία και Κροατία.

Ο Σιγκούρνταρσον, μετακόμισε στη Ρωσία από την Μόλντε και πιο συγκεκριμένα στο Ροστόφ τον περασμένο Ιανουάριο, με ένα ποσό κοντά στα 3.000.000 ευρώ. Για το εξάμηνο που αγωνίστηκε έπαιξε μόλις έξι παιχνίδια, σκοράροντας ένα γκολ και δίνοντας μια ασίστ, ενώ στη Μόλντε, είχε 17 γκολ σε 30 συμμετοχές. Ενώ την τελευταία του σεζόν στην Νορβηγία πήρε το βραβείο του καλύτερου παίκτη του πρωταθλήματος.

Στον ΠΑΟΚ σύμφωνα με πληροφορίες έχει προσεγγίσει ήδη την πλευρά του παίκτη, με τον Ισλανδό να είναι θετικός στο να φύγει από την Ρωσία. Ο Σιγκούρνταρσον έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 με την ρωσική ομάδα, με τον ΠΑΟΚ να σκέφτεται ακόμα και τον δανεισμό αν η ομάδα από το Ροστόφ αξιώσει αρκετά εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ