Κάνει παιχνίδια η Φλαμένγκο για Γουίλιαν Αράο

Κάνει παιχνίδια η Φλαμένγκο για Γουίλιαν Αράο

Οι δηλώσεις του προέδρου της βραζιλιάνικης ομάδας ότι ο παίκτης δεν είναι προς πώληση, η πρόταση της Σπόρτινγκ και η επιθυμία του 26χρονου μέσου να παίξει στον Ολυμπιακό.

Το όνομα του Γουίλιαν Αράο βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Ολυμπιακού και όπως σας αποκάλυψε to10.gr οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τη Φλαμένγκο για την απόκτηση του 26χρονου μέσου.

Ο Βραζιλιάνος είναι ο πρώτος στόχος του Πέδρο Μαρτίνς για τη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού, με τον Λατινοαμερικάνο άσο να έχει όλα τα χαρακτηριστικά που ψάχνει ο Πορτογάλος προπονητής. Ο Ιβηρας τεχνικός μάλιστα συνομίλησε με τον Γουίλιαν Αράο, του εξήγησε το πλάνο του και του εξέφρασε την επιθυμία του να τον δει στα ερυθρόλευκα.

Ο παίκτης από την πλευρά του στη συνομιλία που είχε με τον Πέδρο Μαρτίνς, εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού. Ο 26χρονος θέλει να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, αλλά η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Εκτός από τους Ερυθρόλευκους, για τον άσο της Φλαμένγκο φέρεται να ενδιαφέρεται και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Τα δημοσιεύματα από τη χώρα του καφέ μάλιστα αναφέρουν ότι ο πορτογαλικός σύλλογος θα κάνει πρόταση για την απόκτησή του. Το ασφυκτικό πρέσινγκ του Ολυμπιακού και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Σπόριτνγκ έχουν ανεβάσει στα ύψη τις μετοχές του 26χρονου, με τον πρόεδρο της βραζιλιάνικης ομάδας να παίζει παιχνίδια και να δηλώνει ότι ο παίκτης δεν είναι προς πώληση.

«Είναι φυσιολογικό οι καλοί παίκτες να φέρνουν προτάσεις. Ο Γουίλιαν Αράο αγωνιζόταν αρκετά, αλλά τώρα αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δεν προπονείται. Η ιδέα που υπάρχει είναι ότι θα συνεχίσουμε μαζί του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Φλαμένγκο, Εντουάρντο Μπαντέιρα Ντε Μέλο.

Ο 26χρονος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, με στόχο να ξεπεράσει το βαρύ διάστρεμμα που είχε υποστεί. Ο Γουίλιαν Αραο αναμφίβολα είναι το πιο «καυτό» όνομα της ομάδας του Ρίο ντε Τζανέιρο και είναι δεδομένο οι άνθρωποι του βραζιλιάνικου συλλόγου θα προσπαθήσουν να κερδίσουν όσα περισσότερα μπορούν από τη μεταγραφή του Λατινοαμερικάνου άσου.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του είναι αποφασισμένος να κυνηγήσει την απόκτησή του και όπως σας ενημέρωσε to10.gr οι Ερυθρόλευκοι έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να έχουν καλές πιθανότητες να τον αποκτήσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ