Άρης : Πολύ κοντά σε Γκαρσία

Άρης : Πολύ κοντά σε Γκαρσία

Σε προχωρημένο επίπεδο οι επαφές με την Λας Πάλμας για την απόκτηση του 21χρονου μεσοεπιθετικού.

Ο Ματέο Γκαρσία είναι από τους παίκτες που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας του Πάκο Ερέρα, σε ότι αφορά την μεταγραφική ενίσχυση του Άρη. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Λας Πάλμας για την απόκτηση, με την μορφή δανεισμού, του 21χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού.

Ο τεχνικός του Άρη θεωρεί ότι ο Γκαρσία με την ταχύτητα του και την εξαιρετική τεχνική του κατάρτιση, μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στην επιθετική γραμμή της ομάδας του. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μέρες.

Συμφωνία με Καψάλη

Παίκτης του Άρη θα είναι για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Στέλιος Καψάλης. Οι διοικούντες την ΠΑΕ ήρθαν σε συμφωνία με τον 24χρονο αμυντικό και απομένουν πλέον μόνο οι υπογραφές, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Καψάλης αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά και στα στόπερ. Από το 2012 μέχρι το 2017 αγωνίστηκε στον Πανσερραϊκό, ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε την φανέλα της Βέροιας. Οι άνθρωποι του Άρη θεωρούν ότι ο ποδοσφαιριστής διαθέτει τα αγωνιστικά στοιχεία που χρειάζονται και έχει περιθώρια εξέλιξης.

Ο Έλληνας αμυντικός αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Άρη και θα ταξιδέψει στα Τρία Πέντε Πηγάδια, προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ