Ο Λουτσέσκου βάζει «φρένο»

Ο Λουτσέσκου βάζει «φρένο»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ βλέποντας πως υπάρχει ένα ενδεχόμενο να υπάρξουν αποχωρήσεις παικτών, τύπου Τζάλμα Κάμπος, είναι αρνητικός, γιατί δεν θέλει να χαθεί κι άλλο η αγωνιστική συνοχή της ομάδας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με κρύα καρδιά είχε δώσει την συγκατάθεση του στην αποχώρηση του Τζάλμα Κάμπος στην Αλάνιασπορ. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, είχε ζητήσει από τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Ανγκολέζου επιθετικού που έληγε το καλοκαίρι του 2019, γιατί τον θεωρούσε βασικό γρανάζι της ομάδας. Κάτι που δεν έγινε ποτέ. Ο Ρουμάνος τεχνικός βλέποντας πως υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού για ποδοσφαιριστές «πρώτης» γραμμής (Μαουρίτσιο, Μπίσεσβαρ…) ξεκαθάρισε πως δεν θα δεχθεί άλλη αποχώρηση.

Ο 49χρονος προπονητής μετά και το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, είδε πως για την ώρα δεν μπορεί να βασιστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό στα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, αλλά και στους δανεικούς που επέστρεψαν στην Τούμπα. Όχι γιατί δεν είναι καλοί ποδοσφαιριστές, αλλά γιατί ακόμα δεν έχουν προσαρμοστεί στο επιθυμητό επίπεδο για να μπορέσει να στηριχτεί πάνω τους στις αναμετρήσεις με τη Βασιλεία.

Ο ΠΑΟΚ θα πάει στη διπλή ευρωπαϊκή του «μάχη» με την περσινή συνταγή. Δηλαδή μ’ αυτούς που τράβηξαν πέρσι όλο το κουπί και έχουν αγωνιστική χημεία.  Αυτός είναι ο λόγος που ο Ράζβαν Λουτσέσκου δε θέλει κάποια νέα αποχώρηση από την ομάδα ενόψει των αναμετρήσεων με Βασιλεία.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ