Γλύκος : «Δεν άφησα τα όνειρά μου να σβήσουν»

Γλύκος : «Δεν άφησα τα όνειρά μου να σβήσουν»

Ο Παναγιώτης Γλύκος μετά από 14 μήνες επέστρεψε και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους και όπως εξήγησε στην κάμερα του PAOK TV, είναι χαρούμενος που κάθισε ξανά κάτω από τα δοκάρια του Δικεφάλου.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Γλύκος, με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο διάστημα που έλειψε λόγο του τραυματισμού του, στα όσα του έδωσαν δύναμη να συνεχίσει, ενώ έκανε έναν μίνι απολογισμό του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας στο Χορστ.

Για την επιστροφή του μετά από 14 μήνες: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Κατάφερα να ξαναμπώ στο γήπεδο, να είμαι υγιής και να καταφέρω για αυτή τη φανέλα που φοράω τόσα χρόνια. Αυτό για εμένα είναι μια ηθική νίκη, γιατί μέσα σε αυτούς τους 14 μήνες πέρασα πολύ δύσκολες καταστάσεις, αλλά με υπομονή και δουλειά πολύ, κατάφερα να επιστρέψω».

Για το τι του έδωσε δύναμη αυτούς τους 14 μήνες: «Όλες αυτές οι δυσκολίες που περνάς μετά από έναν μεγάλο τραυματισμό. Πρέπει να δείχνεις πολύ υπομονή. Να έχεις πολύ δυνατά συναισθήματα και να μην αφήνεις ποτέ τον εαυτό σου και τα όνειρα σου να σβήνουν για έναν τραυματισμό».

Για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ: «Σίγουρα περάσανε οι δώδεκα ημέρες εδώ στην Ολλανδία με τρία φιλικά. Νομίζω ότι είναι ακόμη νωρίς για να πούμε κάποια πράγματα για την ομάδα, δουλεύουμε καθημερινά για να καταφέρουμε να φτάσουμε στο επίπεδο, που θα είμαστε έτοιμοι για τα ματς με την Βασιλεία. Έχουμε ακόμα ένα στάδιο προετοιμασίας, που πιστεύω θα φανούν περισσότερα πράγματα εκεί και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουμε να είμαστε έτοιμοι για το ευρωπαϊκό παιχνίδι».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Την υγεία μου και προσωπικά και ομαδικά και από εκεί και πέρα, να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ