Παναθηναϊκός : Τα φιλικά στην Ολλανδία

Παναθηναϊκός : Τα φιλικά στην Ολλανδία

Αυτές τις ομάδες θα αντιμετωπίσουν οι «πράσινοι» στο διάστημα παραμονής τους στο Τίλμπουργκ, όπου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Οι ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις των «πρασίνων» ολοκληρώθηκαν την Τρίτη και από σήμερα το απόγευμα, οι παίκτες του Γιώργου Δώνη θα μπουν σε ρυθμούς προπονήσεων, ώστε να «βγάλουν» το πρώτο σκέλος της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, το ρόστερ του τριφυλλιού θα μεταβεί στο Τίλμπουργκ της Ολλανδίας στο διάστημα 16-31 Ιουλίου, εκεί όπου θα «χτιστεί» η ομάδα της σεζόν 2018-19, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη. Στην Ολλανδία, ο Παναθηναϊκός θα δώσει τέσσερα φιλικά, στην περιοχή Gilze.

Το πρώτο φιλικό έχει οριστεί κόντρα στην Αλκμάαρ, την Τετάρτη 18 Ιουλίου, ενώ τέσσερις ημέρες αργότερα έχει προγραμματιστεί το ματς με την Αντβέρπ (22/7). Στις 28 Ιουλίου, η ομάδα του Δώνη θα παίξει με την Ντεν Χάαγκ, ενώ στο άμεσο μέλλον θα γίνει γνωστός ο αντίπαλος του τριφυλλιού για το φιλικό στις 25/7, το τρίτο κατά σειρά ματς που θα δώσουν οι «πράσινοι επί ολλανδικού εδάφους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ