Σιλά : «Στον Παναθηναϊκό τα έδιναν όλα για τη δουλειά τους παρότι ήταν απλήρωτοι»

Σιλά : «Στον Παναθηναϊκό τα έδιναν όλα για τη δουλειά τους παρότι ήταν απλήρωτοι»

Ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού, Γιακούμπα Σιλά, σε συνέντευξη που παραχώρησε απένειμε εύσημα στους εργαζόμενους των πράσινων που αν και απλήρωτοι τα έδιναν όλα για την ομάδα.

Με πολύ καλά λόγια για όσους συνεργάστηκε στον Παναθηναϊκό, μίλησε ο Γιακούμπου Σιλά σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα getfootballnewsfrance.com. Ο μέσος από το Μάλι στάθηκε στο γεγονός ότι άπαντες έδιναν ό,τι μπορούσαν παρά το γεγονός ότι ήταν απλήρωτοι για πολύ καιρό.

Ο Σιλά που δεν έμεινε στο τριφύλλι ούτε έξι μήνες λόγω των οικονομικών προβλημάτων, μίλησε με καλά λόγια και για τον σύλλογο, λέγοντας πως μια ομάδα με αυτή την ιστορία δεν πρέπει να ταλανίζεται έτσι.

Τα κομμάτια της συνέντευξης του που αφορούν τους πράσινους:

Πως βρέθηκες να παίζεις στο Βέλγιο;
«Ήρθα στο Βέλγιο αφού τερμάτισα τον δανεισμό μου στον Παναθηναϊκό επειδή δεν πληρωνόμουν. Εδώ μπόρεσα να ανακαλύψω ένα πρωτάθλημα το οποίο ήταν διαφορετικό με αυτά που αγωνιζόμουν στο παρελθόν. Δυστυχώς η ομάδα μου, η Μέχελεν, υποβιβάστηκε στο τέλος της σεζόν. Ήταν σε δύσκολη θέση πριν έρθω εγώ άλλωστε. Οπότε κάνοντας έναν απολογισμό της σεζόν, ήμουν στο πρώτο διάστημα στον Παναθηναϊκό, ένα μεγάλο κλαμπ με σπουδαία ιστορία που έπαιζε στην Ευρώπη και κατέληξα σε μια ομάδα που υποβιβάστηκε στο Βέλγιο».

Ποια συγκεκριμένα ήταν τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό;
«Υπήρχαν θέματα που είχαν να κάνουν με τη πληρωμή των μισθών μου. Βέβαια είναι ένα σπουδαίο κλαμπ και οι άνθρωποι εκεί είναι πραγματικά υπέροχοι και συνεχίζουν να δουλεύουν παρά τα οικονομικά προβλήματα. Είτε πρόκειται για τους φυσιοθεραπευτές, είτε το τεχνικό τιμ, δεν θα καταλάβεις ότι δεν πληρώνονται. Κάθε πρωί έδιναν το 100% στην δουλειά τους. Ήταν εξαιρετικοί.

Η φιλοσοφία τους δεν είναι να παραπονεθούν και αυτό το βρίσκω εκπληκτικό. Πέρα από το θέμα με τους μισθούς όλα πήγαιναν υπέροχα. Δυστυχώς έπρεπε να φύγω τον Δεκέμβριο επειδή έπρεπε να κοιτάξω το μέλλον μου καθώς δεν υπήρχε περίπτωση το κλαμπ να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς μου λόγω των οικονομικών προβλημάτων παρά το γεγονός ότι ότι έπαιξα σε όλα τα παιχνίδια από τη στιγμή που πήγα στην ομάδα».

Οπότε αυτή η φιλοσοφία ήταν κάτι νέο για σένα;
«Γνώριζα για την φιλοσοφία που είχαν οι Τούρκοι, οι Άγγλοι και οι Γάλλοι αλλά αυτό ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό. Οι Έλληνες πραγματικά δεν παραπονούνται. Κάνουν περισσότερα απ’ όσα χρειάζεται και συνεχίζουν. Είναι κρίμα που η ομάδα ταλανίστηκε από τέτοια προβλήματα επειδή είχαμε μια ποιοτική ομάδα. Είχαμε παίξει στην αρχή της σεζόν και στην Ευρώπη κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ