Σίγουρος ο Δώνης για τον Παναθηναϊκό: «Θα τα καταφέρουμε»

Σίγουρος ο Δώνης για τον Παναθηναϊκό: «Θα τα καταφέρουμε»

Ο νέος τεχνικός του τριφυλλιού αναφέρθηκε στο δύσκολο έργο που τον περιμένει. Τι είπε για τον Λουντ, αλλά και τον Κουλιμπαλί που συμμετέχει στην προπόνηση.

Ο Γιώργος Δώνης δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για τη νέα σεζόν. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε για το έργο που τον περιμένει, το διοικητικό και για διάφορα θέματα που αφορούν το ρόστερ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του 49χρονου τεχνικού…

Για την πρόσληψή του και τη νέα περίοδο: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί σε κάθε άνθρωπο είναι σημαντικό να είναι γεμάτες οι αναμνήσεις του. Εχω πολύ καλές αναμνήσεις από την ομάδα. Νιώθω χαρούμενος που επιστρέφω και θα συνεργαστώ με αυτούς τους παίκτες. Είπα στα παιδιά ότι ο σύλλογος αναγνωρίζει την προσπάθεια που έκαναν πέρσι. Είχαν μεγάλη υπομονή, έδωσαν τα πάντα για την ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας τεχνικό τιμ και τεχνικός διευθυντής θα επιδιώξουμε με τη διοίκηση να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να επαναφέρουμε τη σοβαρότητα, τη σταθερότητα και την κανονικότητα στον σύλλογο».

Για τους στόχους: «Άλλο να χαίρεσαι κι άλλο να είσαι ρεαλιστής. Ξέρω την πραγματικότητα, γνωρίζουμε τις δυσκολίες, τους περιορισμούς. Σημαντικό να χτιστεί μία σχέση εμπιστοσύνης με τους παίκτες. Χρειάζεται οι παίκτες να βλέπουν από όλους πράξεις και μετά με σκληρή δουλειά, θέληση και πειθαρχία έρχονται τα αποτελέσματα. Θα είναι λάθος να πω για στόχους. Θα προσπαθήσω να αξιολογήσω τα παιδιά από την ακαδημία όσο πιο δίκαια γίνεται. Να δούμε ποιοι θα είναι μέλη της ομάδας. Και μετά θα μιλήσουμε για τους στόχους μας».

Για τους Λουντ, Κουλιμπαλί: «Όλοι κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να διατηρήσουμε τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ. Η περίπτωση του Λουντ θα εξαρτηθεί από το τι θα γίνει διοικητικά. Με αυτά τα δεδομένα δεν μπορούμε να κάνουμε καλή οικονομική πρόταση. Αν αλλάξει διοίκηση αλλάζουν τα πράγματα. Ο Κουλιμπαλί είναι στην προπόνηση κι αυτό είναι θετικό σημάδι. Ο προγραμματισμός, πάντως, ακόμα δεν μπορεί να είναι ξεκάθαρος. Και χρήματα αρκετά να υπήρχαν, θα πήγαιναν σε υποχρεώσεις και σε έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή».

Για το αν είναι αισιόδοξος: «Δεν μπορούμε να δίνουμε υποσχέσεις που δεν γίνεται να υλοποιηθούν. Να επαναφέρουμε την κανονικότητα. Να φέρουμε μία άλλη ατμόσφαιρα, μία άλλη αύρα. Είμαι αισιόδοξος και θα πιστεύω ότι θα καταφέρουμε».

Για τον επιθετικό: «Δεν μπορεί να γίνει σύντομα, διότι δεν ξέρουμε το μπάτζετ. Άλλο με το τωρινό καθεστώς κι άλλο με διαφορετική διοίκηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ