Τέλος για τον Παναθηναϊκό ο Λουντ

Τέλος για τον Παναθηναϊκό ο Λουντ

Ο Φινλανδός μεσοεπιθετικός, Ρόμπιν Λουντ, απομακρύνθηκε οριστικά από τον Παναθηναϊκό και θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Ρόμπιν Λουντ ήταν και πάει. Ο Φινλανδός μεσοεπιθετικός έπειτα από τρία χρόνια θα φορέσει φανέλα με διαφορετικό έμβλημα απ’ αυτό του Παναθηναϊκού.

Ανεξάρτητα τι δήλωσε ο Γιώργος Δώνης για καλύτερη οικονομική πρόταση, εφόσον αλλάξει το διοικητικό, προκειμένου να αυξηθούν και οι πιθανότητες, περίπτωση παραμονής του 25χρονου Σκανδιναβού δεν υφίσταται πλέον. Όπως διευκρινίστηκε από στελέχη του Παναθηναϊκού ό,τι ήταν να γίνει με τον Λουντ είχε καταληκτική ημερομηνία την 30ή Ιουνίου. Διότι έως τότε είχε συμβόλαιο και έως τότε οποιαδήποτε συμφωνία μπορούσε να θεωρηθεί ανανέωση.

Τώρα επειδή είναι ελεύθερος θεωρείται μεταγραφή, αν του γίνει καλή πρόταση και συμφωνήσει. Όπως για παράδειγμα ίσχυε και με τον Μυστακίδη. Δεν έκλεισε έως τις 30/6; Χάθηκε οριστικά. Επειδή ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, καίγεται για επιθετικό και σ’ αυτή τη θέση θα αποκτηθεί ο μοναδικός άνω των 23 ετών που έχει δικαίωμα να πάρει η ομάδα, ο Λουντ αποτελεί παρελθόν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ