Κουρμπέλης : «Έχουμε σκληραγωγηθεί»

Κουρμπέλης : «Έχουμε σκληραγωγηθεί»

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Κουρμπέλης απέφυγε τα μεγάλα λόγια.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε εκ μέρους όλων των παικτών στη διάρκεια της πρώτης συγκέντρωσης της ομάδας. Ο μέσος του «τριφυλλιού» επισήμανε ότι πέρσι όλοι τράβηξαν τα πάνδεινα και πως φέτος υπάρχουν υποσχέσεις πως δεν θα συμβεί το ίδιο πράγμα. Αναφέρθηκε ακόμα στην άρνησή του να μεταγραφεί τον περασμένο Γενάρη στον ΠΑΟΚ.

«Να ευχηθώ να έχουμε καλή σεζόν με υγεία σε όλα τα παιδιά. Θα είναι μία δύσκολη χρονιά», είπε αρχικά ο Κουρμπέλης και συμπλήρωσε: «Η ομάδα δεν θα μπορεί να κάνει μεταγραφές. Έχει και το -6, νέα πρόσωπα, μικροί σε ηλικία οι περισσότεροι. Θα χρειαστεί πολλή δουλειά από τους έμπειρους και γενικά από όλους. Αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες πέρσι, έχουμε μάθει, έχουμε σκληραγωγηθεί και προσωχάμε μπροστά».

Για το οικονομικό θέμα ήταν ξεκάθαρος: «Αυτό που μας λένε από τη διοίκηση είναι ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Έχουμε βάλει πλάτη όλοι και θα είναι καλό για την ομάδα να κυλήσουν όλα ομαλά».

Για τον ίδιο τόνισε: «Δεν κυνήγησα τίποτα πέρσι. Όποια απόφαση πήρα τον Γενάρη, το έκανα μέσα από την καρδιά μου και χαίρομαι που με αγαπάει ο κόσμος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ