Απαισιόδοξος ο Τσίπρας για την έκβαση της υπόθεσης ΠΑΟ-Παϊρότζ (vid)

Απαισιόδοξος ο Τσίπρας για την έκβαση της υπόθεσης ΠΑΟ-Παϊρότζ (vid)

Ο Αλέξης Τσίπρας, στο περιθώριο της τετραμερής συνόδου Ελλάδας, Σερβίας, Βουλγαρίας και Ρουμανίας, ρωτήθηκε σχετικά με την έκβαση της υπό διαπραγμάτευση ανάληψης του Παναθηναϊκού από τον Πιεμπονγκσάντ και δεν φάνηκε καθόλου αισιόδοξος.

Ο Ταϊλανδός επενδυτής βρίσκεται εδώ και καιρό σε διαπραγμάτευση με τον Γιάννη Αλαφούζο, με τα τελευταία νέα να αναφέρουν πρόταση από πλευράς Πιεμπονγκσάντ για συνδιοίκηση ενός μήνα με τον Γιάννη Αλαφούζο και στη συνέχεια σταδιακή κάλυψη της ΑΜΚ των 20 εκατ. ευρώ που θα προκηρυχθεί στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός την Παρασκευή.

Η καθυστέρηση που παρατηρείται ωστόσο έχει προκαλέσει εκνευρισμό και απαισιοδοξία στον κόσμο του Παναθηναϊκού, που αμφιβάλει για τη θετική έκβαση της υπόθεσης αυτής. Την απαισιοδοξία αυτή φαίνεται να συμμερίζεται και ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, δηλωμένος φίλαθλος του Παναθηναϊκού, ρωτήθηκε από δημοσιογράφους στο περιθώριο της τετραμερής συνόδου Ελλάδας, Σερβίας, Βουλγαρίας και Ρουμανίας σχετικά για το Μουντιάλ αλλά και για τις εξελίξεις στο τριφύλλι και όταν η κουβέντα πήγε εκεί, με μια χαρακτηριστική κίνηση του χεριού του εξέφρασε την απαισιοδοξία του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ