Παναθηναϊκός : Παράταση χρόνου πήρε ο Πιεμπονγκσάντ

Παναθηναϊκός : Παράταση χρόνου πήρε ο Πιεμπονγκσάντ

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγσκάντ ζήτησε και πήρε παράταση χρόνου για τη συνάντησή του με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Την Παρασκευή είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στην οποία θα προκηρυχτεί Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, όμως οι φίλοι της ομάδας θα περιμένουν άλλες 15 μέρες για να μάθουν την τελική απόφαση του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Αυτό διότι ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας μίλησε με τον Γιάννη Αλαφούζο τονίζοντάς του ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμος και επιθυμεί να καθυστερήσουν οι διαδικασίες.

Ο Πιεμπονγκσάντ μαζί με τους συνεργάτες του ζήτησαν παράταση προκειμένου να διευθετήσουν ορισμένες εκκρεμότητες που αφορούν συμβάσεις και έγγραφα από το λογιστήριο, το εμπορικό τμήμα και τη νομική υπηρεσία της πράσινης ΠΑΕ. Η πλευρά της Pan Asia ζήτησε 4 εβδομάδες παράταση για το επιπλέον υλικό, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο Αλαφούζος από την πλευρά του πρότεινε διάστημα 15 ημερών προκειμένου να μην βρίσκεται στον «αέρα» η ιδιοκτησία της ΠΑΕ για πολύ καιρό. Η παράταση αυτή πάντως δεν έχει να κάνει με τη χρηματοδότηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με τον Αλαφούζο να καλύπτει κανονικά τις υποχρεώσεις έως ότου ο Παϊρότζ πάρει την τελική του απόφαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ