Λυμπερόπουλος :  «Εύχομαι ο Μάνταλος να κατακτήσει τους τίτλους που του αξίζουν με την ΑΕΚ»

Λυμπερόπουλος : «Εύχομαι ο Μάνταλος να κατακτήσει τους τίτλους που του αξίζουν με την ΑΕΚ»

«Από τη μια πολύ μεγάλη χαρά για τον αρχηγό μας και από την άλλη λίγο στεναχώρια γιατί έχει ένα μικρό προβληματάκι που θα το ξεπεράσει γρήγορα», είπε ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ κατά τη συνέντευξη Τύπου.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος προλόγισε τη συνέντευξη Τύπου για την ανανέωση τη συνεργασίας της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον Πέτρο Μάνταλο. Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, εξήγησε ότι τα συναισθήματά του είναι ανάμεικτα συναισθήματα, καθώς από τη μία η «Ενωση» κατάφερε να «δέσει» τον αρχηγό της για πολλά χρόνια, από την άλλη όμως ο διεθνής μέσος ταλαιπωρείται από το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη.

Τα όσα δήλωσε ο Νίκος Λυμπερόπουλος κατά την συνέντευξη Τύπου: «Είμαστε εδώ μαζί με τον Πέτρο για να σας ανακοινώσω την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2022. Έχουμε ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μια πολύ μεγάλη χαρά για τον αρχηγό μας και από την άλλη λίγο στεναχώρια γιατί έχει ένα μικρό προβληματάκι που θα το ξεπεράσει γρήγορα και θα είναι και πάλι δυνατός μαζί μας. Του εύχομαι να είναι το τελευταίο και να κατακτήσει τους τίτλους που του αξίζουν με την ομάδα μας».

Δείτε το σχετικό βίντεο από το site της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ