Μακ : «Ο Μαντσίνι δεν με ήθελε κι έτσι επέλεξα τον ΠΑΟΚ»

Μακ : «Ο Μαντσίνι δεν με ήθελε κι έτσι επέλεξα τον ΠΑΟΚ»

Ο Ρόμπερτ Μακ μίλησε για το λόγο που έφυγε πέρσι από τη Ζενίτ και τόνισε ότι αισιοδοξεί πως στη δεύτερη θητεία του στη Ζενίτ θα βρει περισσότερες ευκαιρίες.

Έτοιμος να διεκδικήσει θέση βασικού στη Ζενίτ δήλωσε ο Ρόμπερτ Μακ ο οποίος τόνισε πως η έλλειψη εμπιστοσύνης του Ρομπέρτο Μαντσίνι τον οδήγησε την περασμένη σεζόν δανεικό στον ΠΑΟΚ αλλά πλέον με τον Σεργκέι Σέμακ στον πάγκο της ρωσικής ομάδας ευελπιστεί σε καλύτερη αντιμετώπιση.

«Έχω νέο κίνητρο και όρεξη να δουλέψω με τον Σεργκέι Σέμακ. Την περσινή σεζόν, ήθελα να μείνω, αλλά ο Μαντσίνι δεν με ήθελε στην ομάδα, έτσι επέλεξα τον ΠΑΟΚ. Έκανα αυτή την επιλογή, γιατί είναι ένας σύλλογος που τον ήξερα καλά. Τώρα έχουμε νέο προπονητή, νέες τακτικές και μεθόδους δουλειάς. Θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια, αυτή τη στιγμή επικεντρώνομαι στη δουλειά και στο να είμαι έτοιμος για τη νέα σεζόν», τόνισε ο Μακ.

Μιλώντας για τη συνεργασία του με τον Σέμακ, είπε: «Είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος. Με βοήθησε πολύ όταν πρωτοήρθα στην Αγία Πετρούπολη»

Για το Μουντιάλ σχολίασε: «Είναι μια περίεργη διοργάνωση, με την καλή έννοια. Υπάρχουν πολλές εκπλήξεις. Ποιος θα έλεγε ότι η Ιαπωνία, θα δυσκόλευε τόσο το Βέλγιο; Η Ρωσία είναι μια έκπληξη και απέδειξε ότι μπορεί να βρεθεί ψηλά στη διοργάνωση. Όλες οι ομάδες απέδειξαν ότι μπορούν να σταθούν επάξια σε αυτό το επίπεδο. Ποιος θα περίμενε η Κόστα Ρίκα να παλέψει μέχρι το τέλος απέναντι στη Βραζιλία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ