«Ο Ολυμπιακός θέλει τον Πολ Φερνάντες» (vid)

«Ο Ολυμπιακός θέλει τον Πολ Φερνάντες» (vid)

Δημοσίευμα από το Μεξικό, βάζει τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι για την απόκτηση του 26χρονου 8αριού της Γοδόι Κρουζ!

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται για ενίσχυση στον άξονα της μεσαίας γραμμής  και δημοσιεύματα από το Μεξικό, φέρουν τους ερυθρόλευκους να κινούνται για την απόκτηση του Γκιγέρμο «Πολ» Φερνάντες της αργεντίνικης Γοδόι Κρουζ.

Συγκεκριμένα το laguna.multimedios.com, αναφέρει σχετικά: «Ο 26χρονος μέσος Γκιγέρμο Πολ Φερνάντες είχε μια πολύ καλή σεζόν με τη Γοδόι Κρουζ. Η Σάντος Λαγκούνα, μαζί με τις Μπενφίκα, Ολυμπιακό και Ρίβερ Πλέιτ κινούνται σοβαρά για την απόκτησή του».

Ο Φερνάντες είναι ποδοσφαιρικό τέκνο της Μπόκα Τζούνιορς (25 συμμετοχές) και έχει αγωνιστεί μόνο σε ομάδες της Αργεντινής ως δανεικός. Συγκεκριμένα μετράει 101 εμφανίσεις και 12 γκολ με τις Ροζάριο Σεντράλ (7 συμ), Ατλέτικο Ραφαέλα (24συμ/4 γκολ) και Γοδόι Κρουζ (70 συμ/ 8 γκολ).

Ο παίκτης αποκτήθηκε από τη Γοδόι το καλοκαίρι του 2016 έναντι 1,35 εκατ. ευρώ και λογίζεται μεταξύ των βασικών παικτών της ομάδας. Ειδικά η τελευταία του χρονιά ήταν παραγωγική, έχοντας σκοράρει 3 γκολ και μοιράσει 4 ασίστ σε σύνολο 24 εμφανίσεων. Η απόδοσή του είναι λογικό να τραβήξει το ενδιαφέρον μεταξύ άλλων συλλόγων και του Ολυμπιακού, που αναμένεται να δώσει μάχη με τις Μπενφίκα, Σάντος Λαγκούνα και Ρίβερ Πλέιτ για την απόκτησή του, με την χρηματιστηριακή αξία του να ανέρχεται στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Φερνάντες είναι σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία και με ύψος 1,80μ είναι εξίσου ανταγωνιστικός τόσο στο έδαφος όσο και στις εναέριες μονομαχίες. Είναι ένα κράμα 6αριού και 8αριού και μπορεί να προσφέρει αμυντικά αλλά και επιθετικά, μεταφέροντας την μπάλα προς τη γραμμή κρούσης αλλά απειλώντας κιόλας ο ίδιος τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ