ΠΑΟΚ : Ο προβληματισμός της Νίνα Βέρνμπλουμ

ΠΑΟΚ : Ο προβληματισμός της Νίνα Βέρνμπλουμ

Μια ανάρτηση της Νίνα Βέρνμπλουμ στο Instagram φανερώνει ότι ο Σουηδός χαφ δεν έχει αποφασίσει ακόμη που θα συνεχίσει την καριέρα του

Ο ΠΑΟΚ περιμένει σχεδόν δύο μήνες την απάντηση του Πόντους Βέρνμπλουμ για να γίνει κάτοικος Τούμπας, αλλά ο Σουηδός χαφ ακόμη δεν έχει κατασταλάξει ποιος θα είναι επόμενος σταθμός της καριέρας του μετά την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε ένα σημαντικό βήμα προσέγγισης με τον παίκτη, καθώς ο μάνατζέρ του βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και είχε συνάντηση με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αλλά και πάλι δεν έκλεισε οριστικά το θέμα, παρότι ο Δικέφαλος προσφέρει στον παίκτη 5,5 εκ. ευρώ για τρία χρόνια!

Προβληματισμένη για την τελικά απόφαση του συζύγου της εμφανίζεται στα social media και η Νίνα Βέρνμπλουμ, η γυναίκα του Σουηδού χαφ.

«Ποτέ δε σκέφτηκα ότι θα ήταν τόσο δύσκολο να αφήσουμε τη Ρωσία για έναν νέο προορισμό. Τα δύο μας παιδιά είναι τα πάντα και προσπαθούμε να επιλέξουμε το καλύτερο για αυτά. Αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που μπορώ να σκεφτώ για την ώρα» έγραψε η σύζυγος του Πόντους Βέρνμπλουμ στο Instagram δείχνοντας ότι ο Σουηδός χαφ δεν έχει λάβει ακόμη τις τελικές του αποφάσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ