«Εγώ θα επέλεγα ΠΑΟΚ, ο Πούκι διάλεξε Αγγλία»

«Εγώ θα επέλεγα ΠΑΟΚ, ο Πούκι διάλεξε Αγγλία»

Ο ένας μάνατζερ του Τέεμου Πούκι σε δηλώσεις στη Φινλανδία τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ ήταν μια προοπτική για τον πελάτη του αλλά αυτός διάλεξε την Αγγλία, ενώ ο άλλος επισήμανε ότι αν ήταν μόνο στο χέρι του, θα επέλεγε τον Δικέφαλο.

Ο Τέεμου Πούκι απασχόλησε τον ΠΑΟΚ για αρκετές εβδομάδες, αλλά τελικά εδώ και λίγες μέρες έχει κλείσει στη Νόριτς. Ο ένας μάνατζέρ του, ο Τεέμου Τούρουνεν, έδωσε μια συνέντευξη στη Φινλανδία και τόνισε ότι: «Υπήρχαν κάποιες καλές προοπτικές και ο ΠΑΟΚ ήταν μια από αυτές, αλλά όταν ήρθε η ώρα να αποφασίσουμε, η Νόριτς έδειξε να είναι η πιο σωστή επιλογή για το Τέεμου Πούκι».

Εν τω μεταξύ, ένας άλλος από τους εκπροσώπους του, ο Κάλε Σόρμουνεν, σε δηλώσεις του στον «Arena FM 89.4», επισήμανε ότι αν ήταν στο χέρι του θα επέλεγε τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα!

Χαρακτηριστικά τόνισε: «Η πρόταση του ΠΑΟΚ παρέμενε ανοιχτή ως το τέλος, όπως και άλλων ενδιαφερόμενων ομάδων μέχρι να αποφασίσει ο Πούκι. Πάντως, εάν ήμουν εγώ 28 ετών και ποδοσφαιριστής, όπως ο Τεέμου και είχα τις προδιαγραφές του, θα επέλεγα αναμφίβολα την Ελλάδα να παίξω ποδόσφαιρο από την Μεγάλη Βρετανία, γιατί είναι πολύ ομορφότερη η χώρα σας, έχει καλύτερο καιρό και ωραιότερες γυναίκες. Δυστυχώς, όμως, είμαι 35 ετών και δεν είμαι ο Πούκι…».

Για τους λόγους επιλογής της Νόριτς εξήγησε: «Δεν υπάρχει τίποτα το ιδιαίτερο. Θεωρήσαμε ότι αυτή η καλύτερη επιλογή του Τεέμου την δεδομένη χρονική στιγμή. Η προσφορά του ΠΑΟΚ ήταν καλή. Πολλοί ήταν, όμως, οι λόγοι που τον οδήγησαν στην Νόριτς. Έπαιξε στην Σέλτικ στο παρελθόν και ήθελε να επιστρέψει στο νησί της Μεγάλης Βρετανίας για να πάρει τη ρεβάνς. Να αποδείξει ότι μπορούσε να αγωνισθεί σ’ αυτό το υψηλό επίπεδο…».

Για το εάν ο ΠΑΟΚ αποτελούσε μία από τις βασικές του επιλογές: «Ήταν όντως μία από τις βασικές επιλογές του Τεέμου. Είναι σπουδαία ομάδα και υψηλό το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος. Ίσως στο μέλλον παίξει στον ΠΑΟΚ ή σε άλλη ελληνική ομάδα».

Για το ότι δεν τον δελέασε η προοπτική συμμετοχής του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Ήταν πράγματι πολύ ενδιαφέρον να αγωνισθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως σας είπα όμως σημαντικός λόγος επιλογής της Νόριτς ήταν το ότι ήθελε να πάρει την ρεβάνς και να αποδείξει ότι μπορεί να παίξει καλύτερα – απ’ ότι στην περίοδο της Σέλτικ – στην Βρετανία. Πολλοί άνθρωποι συνετέλεσαν στην απόφασή του πριν πει αυτός φυσικά τον τελευταίο λόγο. Κι εμείς οι εκπρόσωποί του, αλλά ήταν και η οικογένειά του που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να πάει στην Αγγλία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ