Βάζει 20 εκατ. ευρώ και καλύπτει Πιεμπονγκσάντ ο Αλαφούζος!

Βάζει 20 εκατ. ευρώ και καλύπτει Πιεμπονγκσάντ ο Αλαφούζος!

Ο νυν μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού προχωράει σε μία κίνηση που φανερώνει πιθανότατα ότι δεν είναι δυνατόν να χαλάσει το deal με τον Ταϊλανδό.

Απόλυτη επιβεβαίωση του to10.gr για την επόμενη του Παναθηναϊκού! Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ ζήτησε μικρή παράταση από τον Γιάννη Αλαφούζο για την κάλυψη της ΑΜΚ ύψους 20 εκατ. ευρώ. Αυτό προκάλεσε αναστάτωση, αλλά από κι από τις δύο πλευρές αναφερόταν ότι δεν έχει προκύψει κάποιο αξεπέραστο εμπόδιο.

Σε σημείο που για να το αποδείξει, ο Αλαφούζος ξεκαθάρισε με γραπτή του δήλωση ότι θα καλύψει ο ίδιος την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 20 εκατ. ευρώ στην γενική συνέλευση της Παρασκευής. Η οποία φυσικά δεν θα αναβληθεί. Ο Αλαφούζος στη δήλωσε ξεκαθαρίζει επίσης πως θα στηρίξει με όλες τις δυνάμεις του τη μετάβαση στη νέα εποχή και αναφέρει πως έχει δαπανήσει πάνω από 50 εκατ. ευρώ από την προσωπική του περιουσία για τον Παναθηναϊκό. Απαντώντας, παράλληλα, στους επικριτές του πως η αλήθεια θα είναι η άμυνά του σε όσους ασκούν κριτική χωρίς να βάζουν το χέρι στην τσέπη. Αναλυτικά στη δήλωσή του ο Αλαφούζος αναφέρει:

«Από το γραφείο του κ. Ιωάννη Αλαφούζου ανακοινώνονται τα εξής:

Α. Στο διατρέξαν διάστημα των τελευταίων τριών μηνών έγιναν αλλεπάλληλες και αναλυτικές συζητήσεις των συνεργατών του κ. Ιωάννη Αλαφούζου και των συνεργατών του Ταϊλανδού Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ. Τόσο σε αυτές όσο και στις διμερείς συναντήσεις των κκ. Αλαφούζου και Πιεμπονγκσάντ ολοκληρώθηκαν οι πρωταρχικές ενέργειες ελέγχου και κινήσεων μεταβίβασης των μετοχών του Παναθηναϊκού στον ενδιαφερόμενο αγοραστή.

Β. Αύριο στην Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού ο κ. Αλαφούζος θα ανακοινώσει τη δέσμευσή του να καλύψει και την νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, με το ποσόν των €20εκ, στην κατεύθυνση ολοκλήρωσης της συμφωνίας.

Γ. Στα επόμενα βήματα περιλαμβάνονται οι απαραίτητες και προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες που θα οδηγήσουν στην μεταβίβαση, ώστε όλα να γίνουν εντός του χρονικού πλαισίου πριν από την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Δ. Όλα αυτά, διαυγή και συγκεκριμένα, δηλώνουν περίτρανα την απόλυτη πρόθεση του κ. Αλαφούζου να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την μετάβαση στη νέα εποχή. Τα πλέον των €50εκ, από την προσωπική του περιουσία, που από το 2012 έως σήμερα έχει διαθέσει στον Παναθηναϊκό είναι η καλύτερη απάντηση σε κάθε λογής κακεντρεχείς οι οποίοι μονίμως κινδυνολογούν.

Η αλήθεια θα απαντά πάντα σε αυτούς που μοναδική τους προσφορά είναι ο αρνητισμός και τα μεγάλα λόγια χωρίς να βάζουν το χέρι στην τσέπη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ