Κρίσιμο τετ α τετ Νταμπίζα-Κουλιμπαλί

Κρίσιμο τετ α τετ Νταμπίζα-Κουλιμπαλί

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα έχει άλλη μια συνάντηση με τον Ουσμάν Κουλιμπαλί, προκειμένου να ξεκαθαριστεί αν ο τελευταίος θα παραμείνει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Ο δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού, Ουσμάν Κουλιμπαλί έχει συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Ακόμα όμως και αν έδωσε το «παρών» στην πρώτη προπόνηση των πράσινων, δεν είναι καθόλου σίγουρο πως θα παραμείνει στην ομάδα και θα τεθεί στη διάθεση του Δώνη.

Η διοικητική αστάθεια προβληματίζει τον διεθνή από το Μάλι, ο οποίος θα έχει εκ νέου συνάντηση με τον Νίκο Νταμπίζα για να βγει μια άκρη με την περίπτωσή του. Ο Κουλιμπαλί θέλει να παραμείνει και θα το πράξει εφόσον υπάρξει αλλαγή με κάποιον τρόπο στο διοικητικό καθεστώς.

Αν αυτό δεν γίνει, ο Κουλιμπαλί είναι ελεύθερος να βρει άλλη ομάδα μέχρι και τις 20 Ιουλίου κατόπιν συνεννόησης με τον Παναθηναϊκό, σενάριο που αν επαληθευτεί θα μεγαλώσει η… μαύρη τρύπα στο ρόστερ του τριφυλλιού όσον αφορά τους 11αδάτους ποδοσφαιριστές που έχει στο διάθεσή του ο Γιώργος Δώνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ