Άρης : Το πρώτο μεταγραφικό ταμείο

Άρης : Το πρώτο μεταγραφικό ταμείο

Επτά κινήσεις έγιναν ήδη από τον Άρη που εξακολουθεί να αναζητά ενίσχυση.

Ο Άρης αναζητά μεγάλο αριθμό νέων ποδοσφαιριστών στο ρόστερ του και το γνώριζαν άπαντες από την αρχή. Γι’ αυτό και η προετοιμασία ξεκίνησε με επτά παίκτες από την ομάδα Κ19 και παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο αλλά ουσιαστικά τελούν υπό αξιολόγηση, για ορισμένους δε οι πιθανότητες δεν είναι καν με το μέρος τους να πείσουν τον Πάκο Ερέρα και να διατηρήσουν τη θέση τους.

Πάντως αν και μέχρι πρότινος υπήρχε στον κόσμο της ομάδας μια αγωνία για τις πρώτες κινήσεις που κάποιες φορές γεννούσε και διάφορες συζητήσεις ή ακόμη και εκνευρισμό στα κοινωνικά δίκτυα, το πρώτο ταμείο έγινε χθες από τον προπονητή και τους ανθρώπους του αγωνιστικού τμήματος.

Ο Άρης έχει ήδη στο «βουνό» τους Ντιγκινί, Ναζλίδη και Καψάλη, ενώ από Δευτέρα ως Τετάρτη η ΠΑΕ περιμένει στη Θεσσαλονίκη για εξετάσεις, υπογραφές, ανακοινώσεις και κατόπιν… ενσωμάτωση στην υπόλοιπη ομάδα τους Νίκο Κολάσο, Χαβιέρ Ματίγια, Άλεξ Μενέντες και Ματέο Γκαρσία.

Σύντομα δηλαδή οι προπονήσεις θα εξελίσσονται με αρκετά νέα εξαρτήματα της κιτρινόμαυρης μηχανής. Και έπεται συνέχεια. Το βέβαιο είναι ότι οι αναζητήσεις θα γίνουν πια πιο προσεκτικές και σε έναν πιο χαμηλό ρυθμό, όμως θα αφορούν σημαντικές αναζητήσεις αφού μεταξύ των ποδοσφαιριστών που ψάχνουν οι κιτρινόμαυροι είναι και δύο επιθετικοί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ