Αναγνωστόπουλος : «Πιστεύω στο πλάνο Ερέρα»

Αναγνωστόπουλος : «Πιστεύω στο πλάνο Ερέρα»

Οι πρώτες δηλώσεις του γκολκίπερ του Άρη στο πλαίσιο της προετοιμασίας.

Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής του Άρη που μίλησε στα μέσα στο πλαίσιο της προετοιμασίας των κίτρινων στα Τρία Πέντε Πηγάδια.
«Βρισκόμαστε δύο μέρες στο βουνό και ξεκινήσαμε την προσπάθειά μας, για να επαναφέρουμε τον Άρη εκεί που ανήκει. Και φέτος, ακολουθούμε την ίδια συνταγή επιτυχίας. Ήρθαμε με νέο προπονητή, με νέους παίκτες, με καινούργιο τρόπο παιχνιδιού, που ταιριάζει στους ποδοσφαιριστές. Είναι πολύ ευχάριστος ο τρόπος που δουλεύουμε. Πιστεύω θα καταφέρουμε ν’ ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις. Το εγγυόμαστε ότι θα δουλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, για να έχουμε ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα».

Ο Πάκο Ερέρα: «Είναι αξιοσέβαστος άνθρωπος. Είναι τιμή να συνεργαζόμαστε, είναι απόλυτα ευγενικός και πρόσχαρος άνθρωπος και πολύ καλός προπονητής. Στην προετοιμασία χρειάζονται και κάποια τρεξίματα για να έχεις αντοχή στην δύναμη μέσα στην σεζόν, αλλά η κύρια βάση του, είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο, να παίζουμε επιθετικά και να παράγουμε φάσεις. Όλο αυτό, είναι πολύ ευχάριστο για τους ποδοσφαιριστές. Θα ακολουθήσουν πολύ δύσκολες μέρες από προπονήσεις, για να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε το πλάνο του προπονητή, για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Η πεποίθησή του: «Το ανέφερα πριν. Δεν πιστεύω στα γούρια, πιστεύω στο πλάνο, στην σκληρή δουλειά. Το μυστικό της επιτυχίας, είναι το πλάνο, οι παίκτες, οι προπονητές και η διοίκηση. Οφείλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο και να είμαστε έτοιμοι. Για να κατακτήσεις αυτό που θέλεις πρέπει να περάσεις δύσκολα. Είναι μέσα στο πρόγραμμα οι δυσκολίες. Τίποτα δεν σου χαρίζεται, όλα τα κερδίζεις μόνος σου».

Οι αλλαγές στο υλικό: «Σίγουρα όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουμε μπει σε ένα άλλο μοτίβο προπονήσεων και θα δουλέψουμε για να το βελτιώσουμε. Οι παίκτες που θα έρθουν είναι γνώριμοι του προπονητή μας και δεν θα έχουν πρόβλημα να προσαρμοστούν. Θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα στο μέγιστο, σε πολύ σύντομο διάστημα».

Ντιγκινί και Ναζλίδης: «Έχουν χρόνια καριέρας, έχουν δείξει πολύ θετικά στοιχεία. Είναι άψογοι επαγγελματίες και πολύ καλοί χαρακτήρες και μπορούν να βοηθήσουν και τα νέα παιδιά. Με τέτοιους ποδοσφαιριστές θα είμαστε ανταγωνιστικοί».

Οι παλιοί: «Είναι ωραίο να μένεις με άτομα που συνεργάζεσαι και έχεις περάσει στιγμές. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαστε όλοι εδώ. Θα δώσουμε το 100% και θα προσπαθήσουμε να δίνουμε ένα κλικ παραπάνω στην ομάδα. είμαι πολύ ευχαριστημένος που δόθηκε η συγκατάθεση να μείνω στην ομάδα. θα είμαι πάντα δίπλα στην ομάδα και θα δίνω το απόλυτο. Έχω δεθεί με την ομάδα σε αυτά τα δύο δύσκολα χρόνια. Την πρώτη χρονιά στην Φούτμπολ Λιγκ κατάλαβα σε ποια ομάδα είμαι. Φέτος είναι διαφορετικά τα πράγματα στην Super League. Θα προσπαθήσω κι εγώ να κατευθύνω τα νέα παιδιά, για να ξέρουν που βρίσκονται και τι απαιτήσεις υπάρχουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ