Παναθηναϊκός : Απορρίφθηκαν οι εφέσεις της ΠΑΕ κατά Βέμερ και Μπούρμπου

Παναθηναϊκός : Απορρίφθηκαν οι εφέσεις της ΠΑΕ κατά Βέμερ και Μπούρμπου

Η έφεση του Παναθηναϊκού σχετικά με τα χρήματα που είχαν επιδικαστεί στους Γενς Βέμερ και Χρήστο Μπούρμπο απορρίφθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Το διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφορικά με τα χρήματα που είχαν επιδικαστεί στους Βέμερ και Μπούρμπο, όπως και την αίτηση του Ντιμιτρόφσκι περί επιβολής ποινών στην Κέρκυρα, με τον τελευταίο ωστόσο να του επιδικάζει 73.276,47 ευρώ πλέον των νομίμων τόκων σε πέντε ισόποσες μηνιαίες δόσεις.

Η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: 

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

Απορρίπτει την από 05.06.2018 αίτηση του ποδοσφαιριστή Vladimir Dimitrovski περί επιβολής ποινής στην ΠΑΕ Κασσιόπη. Δέχεται την από 15.06.2018 αίτηση της ΠΑΕ Κασσιόπη περί ρύθμισης της αναφερομένης στο σκεπτικό οφειλής. Ορίζει όπως η επιδικασθείσα στον Vladimir Dimitrovski με την 559/2017 απόφαση της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της ΕΠΟ (που κατέστη τελεσίδικη με την 11/2018 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου) οφειλή ύψους 73.276,47 € πλέον των νομίμων τόκων, καταβληθεί/εξοφληθεί από την οφειλέτιδα ΠΑΕ Κασσιόπη, σε πέντε (5) ισόποσες μηνιαίες δόσεις, της πρώτης δε εξ αυτών καταβλητέας εντός δέκα (10) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας, και κάθε μια εκ των επομένων τεσσάρων (4) μηνιαίων δόσεων, την αντίστοιχη ημέρα καταβολής της πρώτης δόσης.
Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την κρινόμενη έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της υπ’ αριθ. 306/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer.

Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την κρινόμενη έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της υπ’ αριθ. 316/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Χρήστου Μπούρμπου.

Δέχεται την προσφυγή του σωματείου Αθλητικός Όμιλος Νέας Ιωνίας και υποχρεώνει την ΠΑΕ ΟΦΗ να καταβάλει στο προσφεύγον αθλητικό σωματείο, μέσω κατάθεσης στην ΕΠΟ, το ποσό των 29.500 € , νομιμοτόκως από την επίδοση της προσφυγής στην καθής και με το νόμιμο τόκο επιδικίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ