Εξωδικαστικός συμβιβασμός Αλ-Αχλί – Φετφατζίδη

Εξωδικαστικός συμβιβασμός Αλ-Αχλί – Φετφατζίδη

Η Αλ-Αχλί αποζημίωσε τον Φετφατζίδη και του πλήρωσε τα δεδουλευμένα, ώστε να αποσύρει την προσφυγή στη FIFA. Και τυπικά ελεύθερος ο Ελληνας εξτρέμ.

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Γιάννη Φετφατζίδη στον Ολυμπιακό. Οι δικηγόροι του Ελληνα εξτρέμ έφτασαν σε οριστική συμφωνία με τη διοίκηση της Αλ Αχλί και έτσι η απόκτηση του «Φέτφα» αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα τις επόμενες ημέρες. Καθώς πλέον δεν υπάρχει καμία εκκρεμότητα που να καθυστερεί το τυπικό σκέλος της μεταγραφής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση της Αλ-Αχλί και ο ποδοσφαιριστής έφτασαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό, ώστε ο Φετφατζίδης να μην κυνηγήσει μέσω της FIFA την αποπληρωμή ολόκληρου του νέου συμβολαίου που είχε υπογράψει με την ομάδα από τη Σαουδική Αραβία. Ετσι, ο 28χρονος εξτρέμ λέγεται ότι έλαβε όλα τα δεδουλευμένα, αλλά και ένα έξτρα ποσό, που αφορά το επόμενο συμβόλαιο και δόθηκε με σκοπό να αποσύρει την προσφυγή στην Παγκόσμια Ομοσπονδία. Με το συνολικό νούμερο να αγγίζει τα 2.000.000 €!

Όπως προκύπτει, μάλιστα, η μεταφορά των χρημάτων στους λογαριασμούς του Φετφατζίδη έγινε ήδη, ενώ τις τελευταίες ημέρες οι δύο πλευρές ανταλλάσσουν τα απαραίτητα έγγραφα, ώστε να μην υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα και το (ούτως ή άλλως δεδομένο, από τη στιγμή που υπήρχε μεγάλη οφειλή προς τον παίκτη) διαζύγιο, να βγει αναίμακτα και χωρίς να χρειαστεί να φτάσει στα δικαστικά όργανα της FIFA.

Μάλιστα, η διοίκηση της Αλ-Αχλί εξέδωσε και ανακοίνωση, με την οποία επιβεβαιώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Φετφατζίδη.

https://twitter.com/ALAHLI_FCEN/status/1014957054061170688

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς είναι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία του «Φέτφα» στην προετοιμασία του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος θεωρεί ότι με την ποιότητα και την ικανότητα του Ελληνα εξτρέμ στο ένας εναντίον ενός, θα προσφέρει πολλές λύσεις στους Ερυθρόλευκους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ