Ξεκίνησε η συνάντηση Τσίπρα – Γιαννακόπουλου

Ξεκίνησε η συνάντηση Τσίπρα – Γιαννακόπουλου

Πριν από λίγο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τους συνεργάτες του πέρασαν το κατώφλι του Μαξίμου και ξεκίνησε η συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα για το Athens Alive.

Η πιο σημαντική συνάντηση για την πορεία του πρότζεκτ «Athens Alive» ξεκίνησε πριν από λίγο. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τους ξένους συνεργάτες του που εκπροσωπούν το fund, βρίσκονται εδώ και λίγη ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου για τη συζήτηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να κουβεντιάσουν το θέμα του «Athens Alive» και αν θα μπορέσει αυτό να προχωρήσει και με ποιες προϋποθέσεις φυσικά.

Μια συνάντηση που αφορά και τον Παναθηναϊκό, αφού τόσο από το κοντσόρτσιουμ, όσο και από την πλευρά του Γιαννακόπουλου, δεν έχει εγκαταλειφθεί η ιδέα είτε πρότασης για την αγορά της ΠΑΕ, είτε συνεργασίας με τον νέο ιδιοκτήτη (αν αυτός είναι ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ) για να πάει η ομάδα στο ΟΑΚΑ και να αγωνίζεται εκεί.

Από πλευράς κυβέρνησης προκύπτει αισιοδοξία σχετικά με την πορεία των συζητήσεων, με τους ανθρώπους του «Athens Alive» και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να επιθυμούν την αλλαγή του συντελεστή δόμησης σε τουλάχιστον 0,6 προκειμένου να μπορέσουν να προχωρήσουν το πρότζεκτ και μια επένδυση που θα αλλάξει όψη στην περιοχή της Καλογρέζας, θα φέρει πολλές θέσεις εργασίας και φυσικά θα αφορά άμεσα τον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ