«Καλά κάνει ο ΠΑΟΚ και πηγαίνει σιγά – σιγά στις μεταγραφές»

«Καλά κάνει ο ΠΑΟΚ και πηγαίνει σιγά – σιγά στις μεταγραφές»

Ο Νίκος Καραγεωργίου θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ κάνει καλά που δε βιάζεται στις μεταγραφικές του κινήσεις.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης δήλωσε χθες (6/7) ότι ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του δύσκολα παιχνίδια με τη Βασιλεία και οι μεταγραφές που πρέπει να κάνει είναι συγκεκριμένες και λίγες σε αριθμό, αλλά υπάρχει μία καθυστέρηση, που μπορεί να είναι επικίνδυνη για τον στόχο που έχει η ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Ο Νίκος Καραγεωργίου από την πλευρά του σε δηλώσεις του στο «Metropolis 95,5» είχε αντίθετη άποψη, και επισήμανε ότι ο Δικέφαλος καλά κάνει και πηγαίνει σιγά-σιγά στις μεταγραφές για να μειώσει το ρίσκο.

Χαρακτηριστικά τόνισε: «Πολλοί από τους φιλάθλους αγχώνονται, αλλά πιστεύω πως καλά κάνει ο ΠΑΟΚ και πάει σιγά σιγά στις μεταγραφές, στα σίγουρα και χωρίς ρίσκο. Το ότι βασίζεται στον περσινό κορμό είναι δείγμα μεγάλης ομάδας. Μοναδικός μου προβληματισμός είναι ο αντικαταστάτης του Πρίγιοβιτς και σε ποια κατάσταση θα βρίσκεται ο ίδιος, αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορεί να προκριθεί από την Βασιλεία».

Για το τι συμβαίνει στις ομάδες και το μεταγραφικό παζάρι: «Δεν υπάρχει μεταγραφικό παζάρι γιατί όλα είναι ρευστά, τόσο στις ομάδες όσο και στο πρωτάθλημα. Ακόμα δεν ξέρουμε καλά καλά το τι θα γίνει με την νέα σεζόν. Οι περισσότερες ομάδες έχουν οικονομικά προβλήματα γι’ αυτό και κάθε χρόνο πέφτουν οι αμοιβές. Αυτό επηρεάζει και το επίπεδο του πρωταθλήματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ