«Ματιές» της Καέν στον Γκιγιόμ Ζιλέ

«Ματιές» της Καέν στον Γκιγιόμ Ζιλέ

Η γαλλική ομάδα ενδιαφέρεται «ζεστά» για την περίπτωση του πρώην άσου του Ολυμπιακού.

Ο Γκιγιόμ Ζιλέ με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της πατρίδας του αποκάλυψε ότι τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται είτε στο Βέλγιο είτε στη Γαλλία. «Σύντομα θα υπογράψω διετές συμβόλαιο σε Βέλγιο ή Γαλλία. Αποφασίζω πλέον με γνώμονα την οικογένειά μου», τόνισε  χαρακτηριστικά ο πρώην άσος του Ολυμπιακού.

Το βράδυ της Παρασκευής υπήρξαν δημοσιεύματα στη Γαλλία, τα οποία ανέφεραν ότι η Καέν είναι μία από τις ομάδες που εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του 34χρονου άσου. Συγκεκριμένα, ανέφεραν ότι η «Καέν κοιτάζει με ενδιαφέρον την περίπτωση του Γκιγιόμ Ζιλέ, που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό αλλά και του Γιανίκ Καουζάκ της Τουλούζ».

Ο Ζιλέ αγωνίστηκε για έναν χρόνο στον Ολυμπιακό, πραγματοποιώντας 28 συμμετοχές και πριν από λίγες ημέρες ολοκλήρωσε τη συνεργασία τους με τους Πειραιώτες. Ο πολύπειρος άσος είναι πλέον ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον πρώην Ερυθρόλευκο χαφ να βρίσκεται μεταξύ άλλων και στο στόχαστρο της Καέν.

Παράλληλα, για την περίπτωσή του φέρεται να ενδιαφέρεται και η Σταντάρ Λιέγης, με τον ίδιο να δηλώνει: «Έχω μεγάλο σεβασμό για το πρόεδρο της Σταντάρ Λιέγης. Το όραμά του για την ομάδα με έχει γοητεύσει. Ξέρω πως ο σύλλογος βρίσκεται σε καλά χέρια. Έχουμε συζητήσει οι δύο μας το μέλλον μου μακροπρόθεσμα. Πιστεύω πως είμαι ικανός να αγωνιστώ ακόμα δύο σεζόν και μετά θα κλείσω την καριέρα μου στη Λιέγη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ