Superleague : Συναινεί ο Βασιλειάδης για πρωτάθλημα με 14 ομάδες

Superleague : Συναινεί ο Βασιλειάδης για πρωτάθλημα με 14 ομάδες

«Πράσινο φως» αναμένεται να ανάψει ο Γιώργος Βασιλειάδης για πρωτάθλημα με 14 ομάδες.

Superleague και Κυβέρνηση φαίνεται πως βρήκαν τη «χρυσή τομή» για την αναδιάρθρωση. Παρόλο που ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης μέχρι πρότινος ήταν κάθετος για πρωτάθλημα με 12 ομάδες από τη σεζόν 2019-2020, τελικά θα συναινέσει για 14 ομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο πρότζεκτ θα προβλέπει πρωτάθλημα με 16 ομάδες για την ερχόμενη σεζόν, ενώ την μεθεπόμενη οι ομάδες θα μειωθούν κατά δύο. Επίσης θα υπάρχει Superleague 1 με 14 ομάδες, ενώ η Superleague 2 και η Football League θα έχουν από 12 ομάδες.

Την προσεχή Τετάρτη αναμένεται η επικύρωση στο ΔΣ που θα διεξαχθεί, με τις ομάδες να δεσμεύονται πως για να εισπράξουν συνολικά 250 εκατ. ευρώ σε βάθος πενταετίας, θα αποδεχτούν την τήρηση μια σειρά από προϋποθέσεις. Για την ακρίβεια, τα 150 θα είναι από τη NOVA και τα υπόλοιπα από την ΕΡΤ. Οι προϋποθέσεις έχουν να κάνουν με τον έλεγχο για το πού καταλήγουν τα χρήματα αυτά, το ζήτημα των επεισοδίων και των δηλώσεων που προκαλούν εντάσεις, ενώ επιπλέον προβλέπονται μπόνους για ανάδειξη παικτών από τις ακαδημίες αλλά και ποινές για οικονομικές ανωμαλίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ