«Ο Ποντένσε βρίσκεται ήδη στην Αθήνα»

«Ο Ποντένσε βρίσκεται ήδη στην Αθήνα»

Δημοσίευμα της Record αναφέρει πως ο Ντανιέλ Ποντένσε βρίσκεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, επιβεβαιώνοντας πλήρως to10.gr.

Ο Τύπος της Πορτογαλίας επιβεβαιώνει ότι ο 22χρονος Πορτογάλος εξτρέμ, Ντανιέλ Ποντένσε, ήρθε στην Αθήνα για να τελειώσει τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό. To10.gr σας είχε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή για τη συμφωνία των ερυθρόλευκων με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή και όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Record απομένουν λεπτομέρειες προκειμένου να ολοκληρωθεί η σπουδαία μεταγραφή.

Ο Ποντένσε βρίσκεται στη χώρα μας για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τους Πειραιώτες και αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο του μέσα στις επόμενες μέρες και να ανακοινωθεί. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα οι καθαρές ετήσιες απολαβές του Πορτογάλου εξτρέμ θα ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ. Φυσικά πρόκειται για μια τεράστια μεταγραφή για τους Πειραιώτες που δείχνει το μέγεθος του συλλόγου, αλλά και την επιθυμία η ομάδα να επιστρέψει στην κορυφή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με τον παίκτη, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, διότι ακύρωσε μονομερώς το συμβόλαιο του με τους Πορτογάλους. Όμως η Record τονίζει πως οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να συμφωνήσουν και με την ομάδα, παρά το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος, δίνοντας κάποια χρήματα ως ένδειξη καλής θέλησης, αλλά και λόγω των καλών σχέσεων των δύο συλλόγων.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ