Παυλίδης : «Η ομάδα βρίσκεται εκεί που ανήκει»

Παυλίδης : «Η ομάδα βρίσκεται εκεί που ανήκει»

Ο Μπάμπης Παυλίδης, από το αθλητικό κέντρο που προετοιμάζεται ο Άρης στα Τρία Πέντε Πηγάδια μίλησε στην εφημερίδα «ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!» για τη νέα σεζόν, τον ίδιο και τη νέα ομάδα που χτίζεται.

Ο Μπάμπης Παυλίδης παραχώρησε συνέντευξη, από το αθλητικό κέντρο που προετοιμάζεται ο Άρης στα Τρία Πέντε Πηγάδια μιλώντας στην εφημερίδα «ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!». Ο Έλληνας άσος της ομάδας της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στη νέα σεζόν, τον ίδιο και τη νέα ομάδα που χτίζεται ενόψει της σεζόν 2018-19.

Αναλυτικά:

Νέο συμβόλαιο, νέα σεζόν: «Αρχικά, θέλω να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος για το νέο μου συμβόλαιο. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση όπως και το προπονητικό τιμ που με εμπιστεύτηκαν και με ήθελαν στην ομάδα. Είναι σημαντικό ότι ο κ. Ερέρα εισηγήθηκε θετικά για την παραμονή μου. Τα τελευταία τρία χρόνια ζήσαμε δύσκολες καταστάσεις. Τώρα όμως αλλάζουν όλα. Η ομάδα βρίσκεται εκεί που ανήκει. Σιγά-σιγά “χτίζεται” κάτι καινούργιο και αυτό που αρμόζει στον Άρη».

Η αγωνία ως την ανανέωση: «Νομίζω ότι δεν ήμουν μόνο εγώ αλλά όλοι οι παίκτες. Περιμέναμε αρκετό καιρό. Ο σωστός προγραμματισμός όμως είναι να έρθει πρώτα προπονητής και μετά να αποφασιστεί ποιοι θα παραμείνουν στην ομάδα».

Για το ότι είναι ο παλιότερος στο ρόστερ:  «Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει και ο Τσουμάνης, με μία διακοπή όμως στην παρουσία του στην ομάδα. Σε μία ομάδα όπως ο Άρης, έχει πάντα ευθύνες. Είτε είσαι… παλιός είτε όχι. Δεν έχω άγχος. Ξέρω να διαχειρίζομαι καταστάσεις. Στο ποδόσφαιρο, πάντα μαθαίνεις. Ολοι σιγά-σιγά θα μάθουν ποιος είναι ο Άρης. Εγώ είχα την τύχη να συνεργαστώ και με παίκτες όπως ο Νέτο, που με βοήθησαν να αντιληφθώ το μέγεθος αυτού του συλλόγου».

Η επιστροφή στη Σούπερ Λιγκ: «Νιώθω πάρα πολύ καλά που επιστρέψαμε στην 1η κατηγορία. Θέλω να πιστεύω ότι και εγώ βοήθησα στα δύσκολα χρόνια του ΑΡΗ, για να επανέλθει στη φυσική του θέση. Τώρα είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε κάτι διαφορετικό. Είναι κάτι μεγαλύτερο από αυτό που είχα ζήσει με τη Βέροια στη Σούπερ Λιγκ. Βρισκόμαστε σε μία ομάδα που πρέπει να πρωταγωνιστήσει».

Αν νιώθει έτοιμος: «Είμαι πάντα καλά. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Δεν χρειάζεται όμως να λέμε πολλά δουλειά. Μόνο δουλειά μέσα στο γήπεδο».

Τα νέα στοιχεία από Ερέρα: «Υπάρχουν διαφοροποιήσεις στο ασκησιολόγιο. Του αρέσει να έχει πολύ μπάλα στις ασκήσεις. Θέλει να έχουμε πολλές επαφές με τη μπάλα και την κατοχή. Στοιχεία τα οποία θεωρώ ότι αρμόζουν σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης. Να παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας και κατοχής».

Η πίεση από την αρχή: «Ξεκινήσαμε πολύ απότομα (σ.σ. γέλια). Σταδιακά όμως θα προσαρμοστούμε».

Τι θα αλλάξει ο ίδιος: «Σίγουρα τρόπο σκέψης. Πρέπει να δουλέψω παραπάνω για να φτάσω σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο. Όλοι έχουμε αδυναμίες. Μέσα από τη δουλειά, πιστεύω ότι θα τις καλύψω».

Η σταδιακή προσθήκη παικτών: «Ένα θετικό είναι ότι παρέμεινε ένας κορμός από την περσινή σεζόν. Φέτος βλέπουμε ότι σχεδόν όλες οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ αργούν κάπως όσον αφορά τη στελέχωση τους. Οι κινήσεις που γίνονται, είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Οι άνθρωποι της ομάδας προσέχουν και την παραμικρή λεπτομέρεια, για να μην γίνει κάποιο λάθος. Βέβαια θα ήταν καλύτερα να ήμασταν περισσότεροι στο ξεκίνημα, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ».

Συνδυασμός Ελλήνων και ξένων: «Εννοείται ότι θα πρέπει να υπάρχει και το ελληνικό στοιχείο. Αρκετά παιδιά έχουν παίξει Σούπερ Λιγκ και γνωρίζουν την κατηγορία. Χρειάζονται όμως και οι ξένοι, για να προσδώσουν μεγαλύτερη ποιότητα στο σύνολο που θέλει να δημιουργήσει ο προπονητής. Ανυπομονούμε να έρθουν κάποιοι παίκτες. Να τους γνωρίσουμε και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Φυσιολογικό είναι να υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον. Θα τους εντάξουμε αρκετά γρήγορα στο κλίμα της ομάδας. Ολοι είναι έτοιμοι και πρόθυμοι για να το κάνουν».

Αν κρατά κάτι από την περιπέτεια των μικρών κατηγοριών: «Νομίζω θα είναι καλύτερο να τα ξεχάσω (σ.σ. γέλια). Καλό θα είναι να τα αφήσουμε στην άκρη όλα αυτά και να ζήσουμε αυτό που έχουμε μπροστά μας».

Τι περιμένει πλέον: «Από τη στιγμή που η ομάδα επέστρεψε εκεί που ανήκει, ο κόσμος εννοείται ότι θα είναι ακόμα περισσότερος. Ανυπομονούμε να δούμε ένα γεμάτο γήπεδο και ελπίζουμε να δίνουμε μόνο χαρές στους φίλους της ομάδας από εδώ και πέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ