Με τον Μόντσι της Ρόμα συναντήθηκαν Καρυπίδης-Διαμαντόπουλος

Με τον Μόντσι της Ρόμα συναντήθηκαν Καρυπίδης-Διαμαντόπουλος

Στην Ιταλία βρίσκονται Καυρπίδης και Διαμαντόπουλος, έχοντας επαφές με ανθρώπους ομάδων του Καμπιονάτο, μεταξύ των οποίων ο αθλητικός διευθυντής της Ρόμα, Μόντσι.

Επί ιταλικού εδάφους, προκειμένου να συναντηθούν με ανθρώπους ομάδων του Καμπιονάτο, βρίσκονται από το Σάββατο (7/7) ο Θόδωρος Καρυπίδης με τον αθλητικό διευθυντή των κίτρινων Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο.

Συγκεκριμένα οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στην Ρώμη με ανθρώπους της Ουντινέζε, αλλά και τον πρόεδρό της, ενώ είχαν την ευκαιρία να τα πουν και με τον αθλητικό διευθυντή της Ρόμα Μάντσι!

Φυσικά πρόκειται για έναν από τους πιο πετυχημένους και αναγνωρίσιμους παράγοντες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια.

Μαζί τους, Καρυπίδης και Διαμαντόπουλος είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν τόσο για παίκτες, όσο και διάφορα άλλα θέματα γύρω από το ποδόσφαιρο (οργανωτικά κτλ), παίρνοντας τεχνογνωσία από πραγματικούς γνώστες του αθλήματος.

Γενικότερα ο Άρης προσπαθεί να επανέλθει στο προσκήνιο «οικοδομώντας» σχέσεις με ευρωπαϊκούς συλλόγους από τις οποίες μπορεί να αποκομίσει οφέλη στο προσεχές μέλλον

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ