Καθαρό φάουλ του Γερεμέγεφ πριν το 2-1 του Παναθηναϊκού (vid)

Καθαρό φάουλ του Γερεμέγεφ πριν το 2-1 του Παναθηναϊκού (vid)

Ο Γεμερέγεφ χτύπησε τον Φαρέζ, αλλά διαιτητής Ευαγγέλου και VARίστας Ζαμπαλάς έκλεισαν τα μάτια και έδωσαν ουσιαστικά στον Παναθηναϊκό τη νίκη.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε στο ΟΑΚΑ του Πανσερραϊκού με 3-1 για την 5η αγωνιστική της Super League, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται δίκαια για τη φάση του 2-1.

Στο 81’ οι Πράσινοι σκόραραν με τον Φιλίπ Τζούριτσιτς, αλλά το γκολ δεν θα έπρεπε να είχε μετρήσει, καθώς υπήρχε φάουλ του Γερεμέγεφ πάνω στον Φαρέζ.

Διαβάστε επίσης: Αναζητώντας το plan B…

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού είχε ρίξει αγωνιά στον ποδοσφαιριστή του Πανσερραϊκού, ο οποίος μάλιστα ήταν πεσμένος στο έδαφος για αρκετή ώρα, αλλά ο διαιτητής Ευαγγέλου δεν έδωσε τίποτα, αφήνοντας τη φάση να εξελιχθεί και τους γηπεδούχους να σκοράρουν.

Ευθύνη στην αλλοίωση του αποτελέσματος φέρει φυσικά και ο VARίστας, Ζαμπαλάς, ο οποίος μετά την επίτευξη του γκολ δεν ειδοποίησε τον διαιτητή της αναμέτρησης ότι υπήρχε φάουλ του Γερεμέγεφ πάνω στον Φαρέζ. Εάν γινόταν αυτό ο διαιτητής έπρεπε να κάνει ανασκόπηση της φάσης και να ακυρώσει το γκολ που πέτυχε ο Φιλίπ Τζούριτσιτς.

Δείτε το γκολ:

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ