Αναστασίου : «Από τον Παναθηναϊκό αποχώρησα επιτυχημένος»

Αναστασίου : «Από τον Παναθηναϊκό αποχώρησα επιτυχημένος»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε για όσα βίωσε στον Παναθηναϊκό, τις συνθήκες που επικρατούσαν στο τριφύλλι και τόνισε πως από τους πράσινους έφυγε ως πετυχημένος.

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε για τα χρόνια που ήταν προπονητής του Παναθηναϊκού και θεωρεί πως το πέρασμά του από τους πράσινους με βάση τις συνθήκες που επικρατούσαν ήταν επιτυχημένο. Επίσης ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για τα παιχνίδια με την Γκαμπάλα και τον αποκλεισμό, ενώ τελειώνοντας ευχήθηκε οι πράσινοι να αλλάξουν και να ξεφύγουν από την οικονομική δυσχέρεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αν λάβουμε υπ΄ όψιν τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούσαν και σε συνδυασμό με τη στρεβλή διαχείριση των οικονομικών, θεωρώ πως ναι, έφυγα επιτυχημένος».

Στη συνέχεια ο Αναστασίου πρόσθεσε: «Εξαρχής, είχα πει στον πρόεδρο -και αυτό προσπάθησα- να μείνουμε ανταγωνιστικοί, να βγάλουμε νέους παίκτες και παράλληλα να μειωθούν τα χρέη. Αυτοί ήταν οι τρεις στόχοι. Στα δυόμισι χρόνια η ομάδα ήταν δεύτερη. Τη δεύτερη χρονιά, όταν κερδίσαμε τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο και πήγαμε στους τρεις πόντους, φάνηκε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Όταν όμως ήρθε η τιμωρία, μας κόπηκε κάθε ελπίδα να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Η ομάδα ωρίμαζε, μεγάλωνε και ήθελε υπομονή. Χάθηκε η υπομονή, χάθηκε η σύνεση.

Την Τρίτη χρονιά ήρθε ο αποκλεισμός από τη Γκαμπάλα και όλος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την κατάσταση. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο κλαμπ, αλλά οικονομικά δεν μπορούσε να ήταν ανταγωνιστικός με αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες και να διαχειριστεί την κρίση που περνούσε. Και ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από τη σουηδική Έστερσουντ, αλλά είχε την οικονομική δυνατότητα να το διαχειριστεί και να το προσπεράσει. Εύχομαι να γίνει η αλλαγή που φαίνεται και ο Παναθηναϊκός να επανέλθει εκεί που του αξίζει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ