Παναθηναϊκός : Καμπετσής συν Ρεγκάκο ή Σιφναίο κι έναν στόπερ

Παναθηναϊκός : Καμπετσής συν Ρεγκάκο ή Σιφναίο κι έναν στόπερ

Ο Παναθηναϊκός σκέφτεται σοβαρά ν’ αποκτήσει δύο Έλληνες επιθετικούς κάτω των 23 ετών, ενώ ο Δώνης καίγεται και για έναν στόπερ.

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεμείνει στην επίθεση με… τα προϊόντα της δική τους Ακαδημίας, τους Πίσπα, Σέχου. Δύο παιδιά, τα οποία αξιολογεί ο Γιώργος Δώνης και θ’ αποφασίσει όπως για όλους τους νεαρούς ποιους θα πάρει στην προετοιμασία. Ο Πίσπας πήρε πέρσι ευκαιρίες, αλλά παρά τις πολλές ελλείψεις χάθηκε στο τελευταίο τρίτο της σεζόν, ενώ ο Σέχου τώρα δοκιμάζεται ουσιαστικά στην πρώτη ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, ο 49χρονος τεχνικός θέλει βάθος στο ρόστερ, ειδικά στη γραμμή κρούσης, αφού πλέον δεν υπάρχουν οι Λουτσιάνο, Μολίνς και γι’ αυτό στο «τριφύλλι» σκέφτονται σοβαρά ν’ αποκτηθούν δύο Έλληνες επιθετικοί κάτω των 23 ετών. Προτεραιότητα, όπως έχουμε αναφέρει, αποτελεί ο 19χρονος Αργύρης Καμπετσής, που εκτός απροόπτου, θ’ αποκτηθεί δανεικός από τη Ντόρτμουντ. Εξελίξεις για τον ταλαντούχο πρώην φορ της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού και νυν των Βεστφαλών θα υπάρξουν την προσεχή εβδομάδα. Για τη δεύτερη θέση ο Στέφανος Ρεγκάκος (21 ετών), είναι το φαβορί έναντι του 22χρονου ομογενή από την Ολλανδία Μαρκ Σιφναίου. Όσο για τον έμπειρο φορ, μάλλον θα μπει ο Αύγουστος για να τον δούμε, διότι ακόμα δεν έχει καν εντοπιστεί.

Ο Δώνης, όμως καίγεται και για την απόκτηση ενός στόπερ. Από την έναρξη της προετοιμασίας στην τακτική δοκιμάζει σχήμα με τρεις παίκτες στην άμυνα. Όπως είναι γνωστό, κλασικοί κεντρικοί αμυντικοί είναι οι Κολοβέτσιος, Οικονόμου και φυσικά στα μετόπισθεν μπορεί ν’ αγωνιστεί και ο Κουρμπέλης. Στην τριάδα, όμως, τώρα ο Δώνης χρησιμοποιεί δεξί στόπερ τον Ματίας Γιόχανσον. Ο Σουηδός μπακ είχε αυτόν τον ρόλο πέρσι σε ελάχιστα ματς, με προπονητή τον Ουζουνίδη και το ίδιο συμβαίνει τώρα.

Με τον Κουλιμπαλί φουλ μπακ (αν μείνει ο Αφρικανός, όπως όλα δείχνουν) δεν αποκλείεται να δούμε τον Γιόχανσον πολλές φορές δεξί στόπερ, ωστόσο, ο έμπειρος προπονητής θέλει οπωσδήποτε μία ακόμα λύση στα μετόπισθεν και μετά τους φορ ο Νταμπίζας θα επιδιώξει να ικανοποιήσει την επιθυμία του. Δεν είναι εύκολο φυσικά, όπως και στην επίθεση, να βρεθεί αξιόπιστη λύση για την άμυνα, από τη στιγμή που δεν υπάρχει μπάτζετ. Για παράδειγμα, ταλαντούχοι παίκτες όπως ο Πασαλίδης του Αστέρα Τρίπολης και ο Μιχάι του Παναιτωλικού δεν είναι εφικτό ν’ αποκτηθούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ