Μποτία : «Ο Ολυμπιακός είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη»

Μποτία : «Ο Ολυμπιακός είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη»

Για τον Αλμπέρτο Μποτία ο Ολυμπιακός είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, ενώ ο αμυντικός των «ερυθρόλευκων» μίλησε για το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Πλατανιά και το μέλλον του

Το γκολ που σημείωσε ο Αλμπέρτο Μποτία κόντρα στον Πλατανιά αναδείχθηκε το κορυφαίο της 10ης αγωνιστικής της Super League, με τον άσο του Ολυμπιακού να ευχαριστεί όσους το ψήφισαν.

Παράλληλα τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη ενώ αναφορικά με το μέλλον του υπογράμμισε ότι ακόμα δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση.

Ακόμη πήρε το λόγο και ο Σάββας Θεοδωρίδης ο οποίος έκανε τη βράβευση στον Μποτία. Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ισπανό αμυντικό. Τον χαρακτήρισε τέλειο επαγγελματία ενώ δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένος που είναι αρχηγός της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μποτία:

«Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσοι ψήφισαν το γκολ μου. Πραγματικά δεν είναι συνηθισμένο να κερδίζει ένας αμυντικός το βραβείο για το καλύτερο γκολ. Όμως, πολλές φορές έχουμε την τύχη και εφόσον είναι κατάλληλο το παιχνίδι, μπορούμε να πετύχουμε ένα ωραίο γκολ, ώστε να γίνει υποψήφιο για αυτό το βραβείο. Είχα την τύχη και την ευκαιρία. Είμαι χαρούμενος που πέτυχα το καλύτερο», ανέφερε αρχικά.

Η UEFA παρουσίασε πρόσφατα ένα εξαιρετικό βίντεο – αφιέρωμά σου, όπου έγινε αναφορά στην παρουσία σου στον Ολυμπιακό και στις σχέσεις που έχεις αναπτύξει με την ομάδα και τον κόσμο, στα χρόνια που βρίσκεσαι στην Ελλάδα. Τι είναι για εσένα ο Ολυμπιακός;

«Ο Ολυμπιακός είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της ζωής μου και της καριέρας μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για όλα όσα έχω περάσει εδώ. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, είναι από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη. Αξίζει πάντα από τους ποδοσφαιριστές να δίνουν ότι καλύτερο, τον καλύτερό τους εαυτό. Γιατί ο Ολυμπιακός πρέπει να βρίσκεται ψηλά».

Που βλέπεις τον εαυτό του τα επόμενα χρόνια;
«Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί κάτι. Είναι το τελευταίο έτος του συμβολαίου μου. Όμως, ακόμα δεν υπάρχει κάποια απόφαση».

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάββας Θεοδωρίδης:

«Δεν είναι το πρώτο γκολ που βάζει ο Μποτία, στο πρωτάθλημα ή στο κύπελλο. Είμαστε συνηθισμένοι από τις κεφαλιές του. Αλλά πραγματικά το τελευταίο του ήταν ένα καταπληκτικό γκολ και πρέπει να τον συγχαρώ. Είναι από τα καλύτερα παιδιά της ισπανικής σχολής που έχουν έρθει ποτέ στην Ελλάδα. Και τα τρία παιδιά που γνώρισα, τον Ορμπάιθ, τον Φουστέρ και τον Μποτία, είναι παραδείγματα προς μίμηση. Είναι τέλειοι επαγγελματίες. Δε δημιουργούν ποτέ πρόβλημα. Είμαι ενθουσιασμένος που είναι αρχηγός της ομάδας. Θέλω να του ζητήσω μία μεγάλη χάρη. Σαν αρχηγός της ομάδας, θέλω να τους ξεσηκώνει σε κάθε παιχνίδι. Να κερδίζουν τα παιχνίδια. Να παίζουν δυνατά. Να μη φοβούνται κανέναν, γιατί το πρωτάθλημα είναι δική τους δουλειά και κανενός άλλου. Καμία ομάδα δεν μπορεί να τους αντιμετωπίσει. Είναι δέκα κλάσεις καλύτεροι. Του έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ