Άρης : Έρχονται οι πρώτοι και αναζητούνται οι επόμενοι

Άρης : Έρχονται οι πρώτοι και αναζητούνται οι επόμενοι

Πως εξελίσσεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον Άρη μετά την απόκτηση επτά ποδοσφαιριστών.

Οι επαφές του Θόδωρου Καρυπίδη και του Ντίνου Διαμαντόπουλου στην Ιταλία, είναι προφανές ότι έχουν και το χαρακτήρα της αναζήτησης προοπτικών ενίσχυσης από τους ποδοσφαιριστές που έχουν στο δυναμικό τους η Ρόμα και η Ουντινέζε.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν ήδη προσθέσει επτά παίκτες στο δικό τους: Ντιγκινί, Ναζλίδη, Καψάλη, Ματέο Γκαρσία, Μενέντες, Κολάσο, Ματίγια, αλλά ψάχνουν ακόμη περισσότερους.

Θεωρητικά, αναζητούν έναν κεντρικό αμυντικό που θα προορίζεται για βασικός, δυο ή και τρεις μέσους, δυο επιθετικούς, έναν τερματοφύλακα, ένα δεξιό μπακ και έναν ακόμη ακραίο επιθετικό.

Ο αριθμός μπορεί να μειωθεί μόνον υπό μια προϋπόθεση: Κάποιος από τους Έλληνες παίκτες που προετοιμάζονται και σε πρώτο χρόνο δεν βρέθηκε εντός του σχεδιασμού του Ερέρα για τον βασικό κορμό, να κερδίσει την εμπιστοσύνη του, κερδίζοντας και το ρόλο του στην ομάδα.

Από αύριο, εκτός από τις αφίξεις των δύο Ισπανών και την οριστικοποίηση της έλευσης των Αργεντινών, θα αρχίσει να προχωρά η δεύτερη φάση του μεταγραφικού σχεδιασμού. Ο Πάκο Ερέρα θα ήθελε πριν από την αναχώρηση της αποστολής στην Ολλανδία να έχει τουλάχιστον τρεις ή τέσσερις παίκτες από αυτό το «γκρουπ» μαζί του για τα φιλικά και τις προπονήσεις που θα γίνουν εκεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ