Επιβεβαίωση Ματιάσεβιτς: «Μίλησε η ΑΕΚ με τον Λεονάρντο»

Επιβεβαίωση Ματιάσεβιτς: «Μίλησε η ΑΕΚ με τον Λεονάρντο»

Ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ επιβεβαίωσε πλήρως το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του 10.gr για το ενδιαφέρον των Κιτρινόμαυρων για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (7/7) to10.gr αποκάλυψε ότι ο Λεονάρντο βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ για τη θέση του εξτρέμ. Μία ημέρα αργότερα, ο αθλητικός διευθυντής της Ενωσης, Βλαντιμίρ Ματιάσεβιτς, με δηλώσεις του στη Σερβία επιβεβαίωσε πλήρως το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του 10.gr, τονίζοντας ότι οι Κιτρινόμαυροι έχουν μιλήσει με τον 26χρονο μεσοεπιθετικό, που έμεινε ελεύθερος από την Αλ Αχλί!

Ο Ματιάσεβιτς κλήθηκε από τους συμπατριώτες του να σχολιάσει το ρεπορτάζ του 10.gr, με τον κιτρινόμαυρο παράγοντα να δηλώνει στο hotsport.rs: «Είδα ότι γράφτηκε για πιθανή μετακίνηση του Λεονάρντο στην ΑΕΚ, αλλά νομίζω ότι αυτήν τη στιγμή είναι δύσκολο να αποκτηθεί ο παίκτης από την ΑΕΚ. Ωστόσο, ποτέ δεν ξέρεις. Δεν μίλησα με τον Λεονάρντο, αλλά είχε μιλήσει η ΑΕΚ μαζί του έναν μήνα πριν. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που υπήρξε επαφή ανάμεσα στον σύλλογο και τον ποδοσφαιριστή».

Οι δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της Ενωσης στη Σερβία επιβεβαιώνουν πλήρως το ρεπορτάζ του 10.gr, με την ΑΕΚ να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Βραζιλιάνου εξτρέμ. Ο Λατινοαμερικάνος άσος πριν από λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από την Αλ Αχλί, με την οποία αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια και είχε 11 γκολ και 7 ασίστ. Στην Αλ Αχλί μάλιστα ήταν ήταν συμπαίκτης με τον Γιάννη Φετφατζίδη, που πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Πριν μετακομίσει στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, ο Λεονάρντο αγωνίστηκε στην Παρτιζάν, με την οποία αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στο παρελθόν είχε φορέσει επίσης τα χρώματα των Ενωση Παραλιμνίου (12 συμμ., 6 γκολ.), Μέταλουργκ (9 συμμ., 1 γκολ.), Καμπάλα (31 συμμ. 7 γκολ) και Ανζί (33 συμμ., 9 γκολ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ