Παναθηναϊκός : Θέλει εγγύηση πληρωμών και αύξηση ο Κουλιμπαλί

Παναθηναϊκός : Θέλει εγγύηση πληρωμών και αύξηση ο Κουλιμπαλί

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό, όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να πάρει εγγυήσεις πληρωμών, ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να ζητήσει αύξηση.

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν. Ο αμυντικός από το Μάλι είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μέχρι και τις 20 Ιουλίου.

Αξίζει να σημειωθεί όμως πως ο Κουλιμπαλί θέλει να μείνει στο τριφύλλι και του χρόνου και για αυτό αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Νίκο Νταμπίζα προκειμένου να συζητήσουν αν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Για να συμβεί αυτό και να παραμείνει στον Παναθηναϊκό ο Αφρικανός μπακ θα πρέπει να ζητήσει εγγυήσεις για τις πληρωμές, καθώς δεν θέλει καν να περνάει από το μυαλό του πως θα ζήσει ανάλογα γεγονότα με τα περσινά.

Επίσης ο Κουλιμπαλί φέρεται να έχει ζητήσει και μια αύξηση απολαβών, χωρίς να γίνεται γνωστό το ποσό. Το μόνο σίγουρο είναι πως είχε συμβόλαιο 180.000 ευρώ τον χρόνο και ήταν ένα από τα μικρότερα στο ρόστερ των πρασίνων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ