Ολυμπιακός : Κοιτάζει τον Ζοέλ

Ολυμπιακός : Κοιτάζει τον Ζοέλ

Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Καμερουνέζου επιθετικού, Ντιτερίκ Ζοέλ Ταγκό, που πέρσι αγωνίστηκε στη Μαρίτιμο.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού, καθώς οι πιθανότητες να μείνει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στο ρόστερ των ερυθρόλευκων φαίνεται πως λιγοστεύουν ειδικά μετά το πολύ καλό Μουντιάλ που πραγματοποίησε με τη φανέλα του Ιράν.

Στα γραφεία των Πειραιωτών φτάνουν πολλές προτάσεις επιθετικών, οι οποίοι θα αντικαταστήσουν τον Ιρανό φορ, αν εκείνος πωληθεί. Τελευταίο όνομα που προτάθηκε στους ερυθρόλευκους είναι αυτό του Καμερουνέζου επιθετικόυ, Ντιτερίκ Ζοέλ Ταγκό, που αγωνίστηκε πέρσι δανεικός στη Μαρίτιμο από την Κρουζέιρο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Αφρικανός φορ αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς και η περίπτωση του εξετάζεται από τον Ολυμπιακό. Ο 24χρονος διεθνής Καμερουνέζος επιθετικός τον περασμένο Γενάρη δόθηκε δανεικός από την Κρουζέιρο στην πορτογαλική ομάδα και σε 12 παιχνίδια που αγωνίστηκε πρόλαβε να σημειώσει 9 τέρματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τον Ζοέλ έχουν εκφράσει ενδιαφέρον οι μεγάλες ομάδες της Πορτογαλίας, ενώ η Πόρτο και η Μπράγκα είναι έτοιμες να καταθέσουν επίσημη πρόταση στην Κρουζέιρο για τον παίκτη. Με τον Καρίμ να βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας και να είναι κοντά στην αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν να βρουν τον αντικαταστάτη του, όμως δύσκολα θα κινηθούν για στράικερ αν πρώτα δεν πωληθεί ο Ιρανός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ