ΠΑΟΚ : Νέες δοκιμές στο φιλικό με Στεάουα

ΠΑΟΚ : Νέες δοκιμές στο φιλικό με Στεάουα

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα (9/7) στις 20:00 την Στεάουα Βουκουρεστίου και ο Λουτσέσκου αναμένεται να κάνει νέες δοκιμές.

Ο ΠΑΟΚ ανέβηκε χθες (8/7) ξανά στην Ολλανδία για να συνεχίσει την προετοιμασία του. Αυτή τη φορά όμως δεν πήγε στο Χορστ, αλλά ανέβηκε πιο ψηλά (γεωγραφικά) στο Όστερμπεεκ, το οποίο βρίσκεται κοντά στο Άρνεμ.

Εκεί θα μείνει έως τις 17 Ιουλίου και θα δώσει ακόμη τρία φιλικά (ίσως μπει στο πρόγραμμα και ένα τέταρτο αν βρεθεί αντίπαλος για τις 16/7) αρχίζοντας από σήμερα (9/7) που θα αντιμετωπίσει στις 20:00 (ώρα Ελλάδος) την Στεάουα Βουκουρεστίου, σε μία αναμέτρηση η οποία θα φιλοξενηθεί στο Wenum – Wiesel στο Apeldroon και θα μεταδοθεί ζωντανά από το «NOVASPORTS 1».

Ο Λουτσέσκου αναμένεται να χρησιμοποιήσει και πάλι δύο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο του φιλικού.

Στη μια ενδεκάδα αναμένεται να βρίσκονται ο Πασχαλάκης, με τους Βαρέλα και Κρέσπο στο κέντρο της άμυνας και τους Μάτος (δεξιά), Βιεϊρίνια (αριστερά) στις άκρες, τους Κάνιας και Μαουρίσιο στη μεσαία γραμμή, τον Λημνιό στα δεξιά, τον Μπίσεσβαρ στα αριστερά, τον Πέλκα δεκάρι και τον Ελ Καντουρί σε ρόλο φορ!

Στην άλλη ομάδα τερματοφύλακας δοκιμάστηκε ο Σιαμπάνης, στην άμυνα μπήκαν οι Χατσερίδης, Μαλεζάς, Κίτσιου (δεξιά) και Μπαλογιάννης (αριστερά), οι Χαρίση, Σάκχοφ στη μεσαία γραμμή, πιο μπροστά οι Λάμπρου, Λέο Ζαμπά και Μυστακίδης και στην κορυφή της επίθεσης ο Πρίγιοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ