Άρης : Το γκάζι και πάλι… στο πάτωμα

Άρης : Το γκάζι και πάλι… στο πάτωμα

Επιστροφή στο διπλό πρόγραμμα προπόνησης από σήμερα.

Οι μονές προπονήσεις του Σαββατοκύριακου, όσο κοπιαστικές κι αν ήταν στο δίωρο που διήρκεσαν ήταν ότι πιο χαλαρό γνώρισαν οι παίκτες του Άρη στις μέρες που βρίσκονται στα Τρία Πέντε Πηγάδια.

Ο Πάκο Ερέρα, ικανοποιημένος από την πρώτη ανταπόκριση και θέλοντας να αποφύγει κάθε πιθανότητα τραυματισμού από επιβάρυνση, έδωσε τα δυο προηγούμενα απογεύματα χρόνο ξεκούρασης στην ομάδα του, αλλά αυτό… τελείωσε. Από σήμερα το διπλό πρόγραμμα επιστρέφει, με προπονήσεις πρωί και απόγευμα.

Χθες μάλιστα πήραμε και μια πρώτη γεύση σε ότι αφορά τις τακτικές επιλογές του νέου προπονητή. Στο πρώτο διπλό που έγινε με ομάδες έντεκα εναντίον έντεκα, επελέγη το 4-3-3, κάτι που φωτογραφίζει και τη βασική επιλογή του Ερέρα. Εναλλακτική θα είναι το 4-4-2 με τους τέσσερις χαφ σε διάταξη ρόμβου.

Στο 4-3-3, με τη μπλε αγωνίστηκαν: Αναγνωστόπουλος στο τέρμα, Βαλεριάνος και Καλίδης στα άκρα τη άμυνας, Σόουζα και Καψάλης στόπερ, Κλιγγόπουλος, Ιντζόγλου και ο υπό δοκιμή Σταμπουλίδης στα χαφ, Μπαργκάν και Ντιγκινί στις πτέρυγες και ο Ναζλιδης στην κορυφή.

Με την κίτρινη ομάδα έπαιξαν: Καντιμοίρης στο τέρμα, Τσουμάνης και Τζανακάκης στα άκρα, Δεληζήσης και Μπακαλιάνης στόπερ, Παυλιδης, Μουμίν και Μπακουτσής στο κέντρο, Μιλούνοβιτς και Κλεμέντε στα άκρα και ο Διαμαντόπουλος στην κορυφή. Τα δυο γκρουπ πέτυχαν από ένα γκολ με Παυλίδη και Ντιγκινί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ