Καντιμοίρης : «Ομάδα με νοοτροπία νικητή»

Καντιμοίρης : «Ομάδα με νοοτροπία νικητή»

Ο Γιώργος Καντιμοίρης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη νέα σεζόν του Άρη, αλλά και τους στόχους που έχει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Γιώργος Καντιμοίρης μίλησε από τα 3-5 Πηγάδια για τις πρώτες μέρες προετοιμασίας, την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άρη και τη συνεργασία με τον Πάκο Ερέρα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις πρώτες εντυπώσεις: «Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ ευχάριστες, καθώς το μεγαλύτερο ποσοστό του περσινού κορμού είναι εδώ, ενώ έχουμε έναν καινούριο προπονητή και ένα καινούριο τιμ. Υπάρχει ροή στην προπόνηση και αυτό είναι το πιο ευχάριστο κομμάτι».

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άρη: «Το ήθελα πολύ και το περίμενα. Είχαμε μιλήσει πιο νωρίς, αλλά καθυστέρησε η συμφωνία. Σημασία, όμως, έχει ότι είμαι εδώ».

Για τον συναγωνισμό στη θέση του: «Κάθε ποδοσφαιριστής είναι καλό που βρίσκεται στην ομάδα. Σημασία έχει να δίνει το 100%, γιατί όλοι κρινόμαστε από τον προπονητή. Κάθε παίκτης θα πρέπει να δίνει τον καλύτερό του εαυτό για το καλό της ομάδας, γιατί πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα».

Για το ότι είχε ξανασυνεργαστεί με Ισπανό προπονητή, τον Γκρανέρο στην Βέροια: «Ήταν μία από τις πιο πετυχημένες χρονιές της Βέροιας, αλλά και για μένα. Στον α’ γύρο ήταν πολύ ψηλά στη βαθμολογία. Εϊναι το ίδιο στυλ προπόνησης και ο Ερέρα. Η ομάδα θ’ ασχολείται πιο πολύ με ποδόσφαιρο».

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Άρης της Super League: «Οι ομάδες προσπαθούν να κερδίσουν και όχι για να κρατήσουν το αποτέλεσμα. Είναι πολύ πιο γρήγορο το ποδόσφαιρο. Θα υπάρχει πολύς ρυθμός σε σύγκριση με τη Football League».

Για το ότι λείπουν ακόμα ποδοσφαιριστές από το ρόστερ: «Καλό θα ήταν να ήμασταν όλοι εδώ, όπως πέρυσι. Αυτό το κοιτάνε οι διοικούντες. Πιστεύω ότι στην Ολλανδία θα στρώσει η ομάδα».

Για τους στόχους του Άρη: «Θα υπάρχει η νοοτροπία της νίκης και από εκεί και πέρα η νοοτροπία του Άρη ήταν να είναι πολύ ψηλά στη βαθμολογία και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και φέτος. Ανέκαθεν ο Άρης έχει στόχο να είναι ψηλά, αυτό θέλουμε και εμείς και γιατί όχι να μην είμαστε στις θέσεις της Ευρώπης. Βήμα-βήμα, όμως, πρέπει όλα να γίνουν, γιατί όταν μια ομάδα έρχεται μετά από τέσσερα χρόνια, θέλει προσοχή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ