«Ο Ολυμπιακός αφήνει ελεύθερο τον Γιαννιώτα για το εξωτερικό»

«Ο Ολυμπιακός αφήνει ελεύθερο τον Γιαννιώτα για το εξωτερικό»

Οπως αναφέρει δημοσίευμα της Ισπανίας, ο Ολυμπιακός είναι πιθανό να αφήσει ελεύθερο τον Ελληνα με τον όρο να αγωνιστεί στο εξωτερικό και όχι στην Ελλάδα για τα προσεχή 1-2 χρόνια.

Ισπανική ιστοσελίδα, αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι ο Ολυμπιακός σκοπεύει να αφήσει ελεύθερο τον Γιάννη Γιαννιώτα υπό τον εξής όρο: Ο 24χρονος επιθετικός να μην αγωνιστεί σε ελληνικό σύλλογο τουλάχιστον για την επόμενη διετία και ειδικά όχι σε κάποια ομάδα από τους ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Έναν όρο, που πάντοτε σύμφωνα με τους Ισπανούς συναδέλφους ο Γιαννιώτας δεν έχει πρόβλημα να αποδεχθεί. Κι αυτό γιατί προτιμάει να παραμείνει στο εξωτερικό και όχι να επιστρέψει στην Ελλάδα, τουλάχιστον όχι στο προσεχές μέλλον.

Την ίδια ώρα για το πρόσωπό του, υπάρχει ενδιαφέρον από τις Αλαβές και Βιαγιαδολίδ και μένει να δούμε αν ο Γιαννιώτας θελήσει να συνεχίσει σε κάποια από αυτές τις ομάδες ως ελεύθερος πλέον.

Θυμίζουμε ότι από το 2015 όταν αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, ο διεθνής επιθετικός έχει αγωνιστεί ως δανεικός σε ΑΠΟΕΛ και Βαγιαδολίδ, με την τελευταία να φαίνεται ότι θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ